Heerlijk

Zit lekker en past goed! Stevige kwaliteit

De maat valt te groot uit

Slechte onderbroeken

Slechte kwaliteit

Slechte kwaliteit, aangegeven maten op de website komen niet overeen, krap om de zak, krult op om je benen. Gewoon slecht

Goed draag comfort

Snelle levering, mooi verpakt en een boxer om te showen.

Blije man

Eerste indruk is goed, en zit goed. hopelijk blijft t zo ook na t wassen…

Leuk verpakt

Handig

Past prima, zit lekker

Comfortabel

Zeer kwalitatief goede boxer met leuke print !

Zeer kwalitatief goede boxer met leuke print !

De boxershort zitten perfect. De service is ook geweldig, precies op tijd. Bedankt On That ASS! Fijne kerstdagen!

Niet ontvangen

Inmiddels opgelost

Ze zitten boven verwachting goed.

Zag de mogelijkheid om eenmalig een gratis onderbroek te laten bezorgen. Ik was toch verbaast over hoe goed de onderbroek zit. Pijpen van de ondroek rollen niet op, sluit lekker aan op on that ass van mij. Ben eigelijk een beetje ondergoed verslaafd en heb er veel (Calvin Klein, Tommy Hilfinger, Emperio Armani enz) maar heb nu toch een klein probleem want vindt die nu allemaal niet meer lekker zitten nu ik On that Ass heb geprobeerd. Design's zijn ook leuk. En het maakt nieuwsgierig welke er volgende maand uitkomt.

Zit geweldig lekker!

Leuke print. Goede pasvorm. Benieuwd naar de andere onderbroeken.

Net iets te groot maar wel lekker stofje

Ik vind het echt een leuk printje maar misschien net een maatje te groot, de stof zit wel heel lekker en is zacht het voelt ook als goede kwaliteit

Ik vond ze leuk

Muy cómodos

Zitten super lekker

Zitten lekker

Ik ben blij met deze keuze dat keuze heb voor deze onderbroek zitten lekker met lopen en zo heerlijk ook voor te fitnisse prima

Nice & comfortable boxer.

Nice design , quality fabric ,

Zit zeer goed

Zit lekker , fijne stof en uiteraard ziet er leuk uit

Lekker zittend Boxer.

Mijn ballen hebben genoeg ruimte.

Zit heerlijk!

Zit heerlijk en ziet er strak uit!

1ste onderbroek gratis 2de nooit gekregen,....

Zie boventekst

Espetacular

A interação com a pagina esta interativo e simples, facil de prosseguir ate encomendar primeiro ON THAT ASS BOXER. Qualidade incomparável, material da primeira. O designer 5 estrelas. Muito agradável de ver como disse a minha mulher.

• Você nos recomendaria? sim

Leuke boxers, zitten goed maar beetje kinderachtig

Zou best deze boxers vaker willen kopen maar ik vind de prints een beetje kinderachtig.

Best underwear

Dit is echt een van de beste onderbroeken denk ik die ik tot nu toe he gedragen, het had een perfecte strakke pasvorm en het rekte door de dag niet uit zoals mijn andere onderbroeken, daarnaast vond ik het heel erg fijn dan het een lange pasvorm had waardoor de onderste deel van mijn onderbroek niet mijn geslachtsdeel klemde. Dus echt een aanrader.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen