Ik ben best tevreden met alles vind het alleen jammer dat bij de vrouwen niet altijd een bh zit
Hi! Dank je wel voor je feedback! 😊 Fijn om te horen dat je over het algemeen tevreden bent. Jammer dat er bij de vrouwenabonnementen niet altijd een bh zit; we nemen je opmerking mee om hier in de toekomst naar te kijken. Fijne feestdagen. Groet, Roxy | Team ON THAT ASS
Soms een iets minder somber design! In de zomer een keer een knalgele of iets dergelijks!
Hi! Dank je wel voor je leuke suggestie! 😄 Super dat je enthousiast bent over de designs. We nemen je idee voor een vrolijker, zomers design zeker mee voor de toekomst. Fijne feestdagen. Groet, Roxy | Team ON THAT ASS
Deze onderbroeken zitten heerlijk, niet te strak goeie vormen, en ook nog eens met mooie designs erop.
Hi! Dank je wel voor je enthousiaste review! Geweldig om te horen dat de onderbroeken lekker zitten, goed passen en dat je de designs mooi vindt. Fijne feestdagen! Groet, Roxy | Team ON THAT ASS
Ik had zo mijn bedenkingen maar mijn man vindt ze dus helemaal geweldig. Mijn man heeft er nu een aantal en de maat heb ik nu aangepast zodat onze oudste zoon er nu een aantal krijgt en over een aantal maandjes verander ik de maat weer voor de middelste en zo gaan we dus door en maak ik iedereen in het gezin dus happy
Hi! Wat een leuke review, dank je wel! 😄 Geweldig om te horen dat je hele gezin blij is met de boxers en dat je zo iedereen blij maakt met de juiste maat. Fijne feestdagen! Groet, Roxy | Team ON THAT ASS
Dit ondergoed is super kwaliteit en pasvorm
Goedemorgen! Dank je wel voor je review! 😄 Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en de pasvorm van het ondergoed. Hele fijne feestdagen!
Prachtige shorts ook al is het niet goedkoop. Daarom pauzeer ik telkens na een nieuwe levering.
Hi Raymond, Dank je wel voor je review! 😊 Fijn om te horen dat je de shorts prachtig vindt. We begrijpen dat de prijs een rol speelt en dat je daarom even pauzeert na een levering. Hopelijk blijf je er nog lang van genieten Fijne feestdagen. Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Geen gezeik, waar voor je geld
Goedemorgen! Haha, dank je wel voor je duidelijke review! 😄 Fijn om te horen dat je tevreden bent en dat je waar voor je geld krijgt. Fijne feestdagen! Groet, Roxy | Team ON THAT ASS
Zeer comfortabel ondergoed helaas is bij sommige plekken snel stuk.
Goedemorgen! Dank je wel voor je feedback! 😊 Fijn om te horen dat je het ondergoed comfortabel vindt. Jammer dat sommige plekken sneller stuk gaan; we nemen dit zeker mee als aandachtspunt om de kwaliteit te verbeteren. Stuur onze klantenservice even een mailtje, dan kijken we er samen naar. Fijne feestdagen! Groet, Roxy | Team ON THAT ASS
Geweldige boxer en goede service
Hi Ellen, Dank je wel voor je review! 😄 Super om te horen dat je zo tevreden bent met de boxer én onze service. Dat waarderen we enorm! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Jammer dat ze wit zijn aan de binnen kant ik durf geen scheet telaten
Hi Dion, Dank je wel voor je feedback! Begrijpelijk dat je daar op let. We nemen zulke opmerkingen mee om te kijken of we het ontwerp in de toekomst kunnen verbeteren. Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
De pasvorm en kwaliteit van de boxershorts zijn geweldig en de prints worden met de maand beter en beter. De verpakking ziet er ook altijd top uit en past mooi bij het thema van de maand. De sokken vind ik qua pasvorm wat minder zitten. Het enige minpunt vind ik dat ik soms zelfs tot een week na de geschatte levertijd moet wachten op de levering.
Super fijne onderbroeken en sokken.
Hi! Dank je wel voor je review! 😄 Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de onderbroeken en sokken. Dat maakt ons blij! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Ik ben zeer tevreden met de boxershort en de Sokken. De pasvorm is prima, de stof zit lekker op de huid en de design is altijd een verrassing.
Hi! Dank je wel voor je enthousiaste review! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met de pasvorm, het comfort en de verrassende designs van de boxershorts en sokken. Fijne feestdagen! Groetjes, Roxy | Team ON THAT ASS
Best wat onderbroeken en bh's gehad via een abbonament maar alles gaat heel snel kapot en is geen goede qualiteit voor de prijs
Hi Camilla, Dank je wel voor je feedback. 😊 Jammer om te horen dat je vindt dat de kwaliteit van de onderbroeken en bh’s tegenvalt en dat ze snel kapot gaan. We nemen dit serieus en geven deze feedback door om onze producten te verbeteren. Fijne feestdagen! Groet, Roxy | Team ON THAT ASS
Mooi verrassend design, en perfecte pasvorm.
Hi Willem, Dank je wel voor je review! 😄 Geweldig om te horen dat je het design verrassend vindt en dat de pasvorm perfect is. Daar worden we blij van! Groet, Roxy | Team ON THAT ASS
Na bevestiging van de opzegging wordt er eerst nog een keer verzonden ivm opzegtermijn, maar daar blijft het niet bij. Nog een zending, en dan een mail dat helaas de afschrijving niet gelukt is. En de ongevraagde levering leidt tot een betalingsverplichting? Ik dacht het niet. De online chatbot staat al een uur op ‘typing’ maar daar geloof ik niks van.
Hi Ben, Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring bij ons hebt. Het is zeker niet de bedoeling dat het zo moeilijk verloopt om je membership op te zeggen. Ik kijk graag even met je mee, om je een goede oplossing aan te bieden. Kun je ons een mailtje sturen naar de klantenservice? [email protected]. Dan gaan we ons best doen, om je zo goed mogelijk te helpen. Een hele fijne dag! Groet, Roxy | Team ON THAT ASS
De levering is altijd zeer netjes en degelijk verpakt. Ze dragen fijn, zitten als gegoten!! Mooie print. Ik beveel ze van Harte aan.
Hi, Wat een mooie review, ontzettend bedankt voor je woorden! 💙 We zijn blij dat je zo tevreden bent over de pasvorm, prints en levering. Supertof dat je ons van harte aanbeveelt, daar worden we blij van! Groetjes, Demi | Team ON THAT ASS
De ontwerpen zijn toch iets te chaotisch
Hi, Dank je wel voor je review! Super dat de pasvorm goed bevalt. Als de ontwerpen voor jou wat te druk zijn, dan is het misschien goed om te weten dat we ook de Men One collectie hebben. Dit zijn effen boxershorts zonder prints, maar met hetzelfde comfort en kwaliteit. Je kunt eenvoudig overstappen naar deze collectie via je account. Laat het ons gerust weten als je hulp nodig hebt! Groetjes, Demi | Team ON THAT ASS
nvt
Hi Jelle, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over zowel de pasvorm als de kwaliteit! Super dat ze ook mooi blijven, daar streven we naar bij elk ontwerp. Bedankt voor je reactie! Groetjes, Demi | Team ON THAT ASS
Ik heb reeds een mening gegeven maar zal ik nogmaals doen, het. produkt is wel goed maar voor mij dus net iets te krap, verder heb ik al vermeld wanneer krijg ik de laatste boxer aangezien ik al ruim 4 weken geleden het al had stop gezet voor deze reden. en gisteren kreeg ik weer een boxer Lucky dus, ik snap daarom niet waarom ik er weer een kreeg hoogachtend arend de visser
Hi Arend, Bedankt voor je terugkoppeling en fijn dat je de pasvorm en kwaliteit over het algemeen goed vindt. Al is het natuurlijk jammer dat ze net wat te strak zitten bij de buik! Wat betreft je laatste levering: het klopt dat er na het opzeggen nog één laatste boxer verzonden wordt, omdat we een opzegtermijn van één maand hanteren. We begrijpen dat dit soms verwarrend kan zijn, zeker als je er al eerder contact over hebt gehad. Wil je ons even een mailtje sturen op [email protected]? Dan kijken we graag in je account om alles goed voor je na te lopen en zeker te weten dat alles correct is verwerkt. Alvast bedankt! Groet, Demi | Team ON THAT ASS
Ze zien er goed uit en zitten heerlijk
Hi Roelof, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! 🙌 Mooie looks en lekker zitten, dat is precies waar we voor gaan. Dank je wel voor je review! Groetjes, Demi | Team ON THAT ASS
Hele fijne en lekker zittende onderbroeken echt top!!
Hi Paul, Wat leuk om te horen dat je blij bent met onze boxershorts! Fijn ook dat je zo tevreden bent over het comfort, daar doen we het voor. Dank je wel voor je positieve woorden! Groetjes, Demi | Team ON THAT ASS
De kwaliteit en pasvorm van de strakke boxershorts van ON THAT ASS zitten heel comfortabel en perfect. Ik kijk er alsmaar uit naar wat voor kleur de volgende boxershort van ON THAT ASS heeft en het is en blijft altijd een hele leuke verrassing als ik de verpakking openmaak.
Hi Alberto, Wat een topreview, dank je wel! 🙌 Superfijn om te horen dat de pasvorm en kwaliteit zo goed bevallen en dat je elke maand weer uitkijkt naar de nieuwe kleur. Die verrassing bij het openmaken van de verpakking is precies wat we willen meegeven. We blijven ons best doen om je elke maand opnieuw blij te maken! Groetjes, Demi | Team ON THAT ASS
Altijd optijd, mooi ontwerp, zit lekker.
Hi Carlos, Wat goed om te horen! 💪 Fijn dat je zo tevreden bent over de pasvorm, het design en de levering. Dat is precies waar we het voor doen. Dank je wel voor je fijne woorden! Groetjes, Demi | Team ON THAT ASS
Perfecte pasvorm, goede kwaliteit en super leuke designs! Elke maand weer een verrassing wat er voor design op de onderbroek zit!
Hi Sicco en Corina, Wat superleuk om te lezen, dank je wel voor jullie enthousiaste review! 🥳 We zijn blij dat de pasvorm, kwaliteit en verrassende designs zo goed in de smaak vallen. We doen ons best om elke maand weer iets origineels en comfortabels te leveren, dus het is super om te horen dat jullie er zo blij van worden. We kijken ernaar uit om jullie ook de komende maanden te blijven verrassen! Groetjes, Demi | Team ON THAT ASS