Excelent

Super good !

super fijn. Leuke onderbroek, en gratis mogen ontvangen

goed zittend

ik wil alleen effen kleuren maar ceen contakr

Snelle reactie via mail Ze zitten fijn

Zeer aangenaam

Is een zeer fijne onder broek

Niet ts groot niet te klein

Gewoon perfect echt mooie kleuren ben er echt tevreden mee

Love it!

Perfecte pasvorm, toffe art, al met al zeer geslaagd! Roses are red Green is the grass Wrapped in new undies Is my fine looking ass M’n vriendin kon er maar niet van af blijven ;)

Beter bestaat niet

Ik was het zat om elke keer boxers te dragen die net niet lekker pasten of waar na 4 keer dragen een gat in de onderkant kwam omdat de stof gewoon van slechte kwaliteit was. Veel gehoord over On That Ass en besloten om het te proberen. Geen spijt van! Wat een kwaliteit zijn deze Boxers! Dubbele stiksels, wat langer en hoger zodat je shirts er niet uit kruipen, en de boxer heeft pijpen zodat hij niet tussen je naad kruipt. Helemaal fantastisch,ik ben om, en voor de prijs hoef je het niet te laten, om nog maar te zwijgen over het feit dat je niet elke keer de deur uit hoeft om nieuwe te kopen. Protip: hou je van sokken zoals Happy Socks? Neem het sokken abonnement er bij! De sokken zijn van net zulke goede kwaliteit als de boxers. Mijn kids vinden het fantastisch, Papa is eindelijk weer hip! Dus doe jezelf een lol, en probeer die gratis boxer. je krijgt er geen spijt van.

Goeie onderbroek

Goeie onderbroek helemaal top!

Top onderbroek sluit perfect aan

De pasvorm is perfect en een goede kwaliteit katoen lekker stevig. De elastische band is ook lekker breed waardoor deze niet constant dubbel vouwt. Dus in een woord toppie!!

Super!!’

Zitten heerlijk goede pasvorm!!!

Prima onderbroek

Tja de vraag is het duur €10,- voor een onderbroek? Dit is wat mij tegen hield. De onderbroeken zijn van erg goede kwaliteit dus gaan lang mee, en met elke maand een nieuwe blijft je voorraad op peil. Ze zitten een stuk beter dan wat je voor €5,- in de winkel koopt. In deze is het dus wel een goede duurzame keuze om een abonnement te hebben bij On That Ass.

Fantastisch mooie ontwerpen

Zit gegoten, perfecte pasvorm en altijd leuke vrolijke ontwerpen.

Super boxershort

Zit heerlijk en goede maat

Was wel oke

Was wel goed opzich maar kan beter

Ok

High level quality

Super kwaliteit en pasvorm

Eindelijk de knoop doorgehakt en besteld. Geen seconden spijt van gehad. Wel spijt dat ik dit nooit eerder heb besteld.

Kwaliteit met comfort

De boxer zit goed, elastiek zit precies en de kwaliteit is super! Prachtige print trouwens!

It's quite comfortable.

This company is providing cool designs and good quality product.

Heel goed en fijn

Het zit heel goed en heel fijn zeker een aanrader

Super nice and colorful undies

Super nice color combination, material is good and soft.

Past perfect zit heel comfortabel

De eerste onderbroek die ik binnen kreeg was meteen de perfecte maat en zat daardoor heel erg comfortabel. Ze zitten zelfs zo lekker dat ik het liefste de hele week onderbroeken van on That ass aan zou hebben. Ik ga er nog heel veel sparen dus!!

Netjes optijd, duidelijk hoe het werkt

Netjes, duidelijk en goede service, zoals ze beschrijven, komen ze na. Perfect!o LEX AMSTERDAM

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen