Mooie print en prima pasvorm.

Vriendelijke communicatie. Snelle verzending. Prima product.

Snel en goede kwaliteit

Leuke gratis actie, leuk thema op de onderbroek en vooral goede kwaliteit

Snelle levering, en de pasvorm is heel goed. Zeker een aanbeveling. En zeer leuke prints.

Top rekt goed mee en zit perfect

Snelle levering. Zit prima. Rekt goed mee. Zeker een aanrader.

Lekker

Ja , ik heb hem de anderen dag gelijk aangetrokken , en wat zit die lekker . Heel wat anders dan dat andere spul ,Geweldig . P.E.Torenbos [email protected]

Goed boxershort

Zit ideaal .

Zit lekker niet te los niet te strak precies goed mooie kleur goeie kwaliteit

Super en snel!

Gratis boxer aangevraagd en binnen 2 dagen in huis!

Zit lekker en een mooi design

Toen die binnen kwam trok ik hem gelijk aan, en ik vind hem heerlijk zitten. Ik zou er zo nog 1 kopen

Geweldige kwaliteit!

De boxers zitten altijd perfect, de kwaliteit is nergens anders!

Vind hem heerlijk zitten

Zit prima

Echt super!

Ik kreeg al best snel mijn eerste onderbroek binnen en heb deze natuurlijk meteen aan gedaan. Voor mij is het de perfecte maat dat ik heb gekozen, maar de maattabel staat niet bij het maken van je abonnement en alleen bij de klantenservice. Dat is misschien handig om bij de maatkeuze van je abonnement te hebben staan voor veel mensen die niet precies weten welke maat ze moeten kopen.

Weinig geld voor kwaliteit

De onderbroek was comfortabeler dan ik eerst voor mogelijk had gehouden, ik heb best veel gelezen over verschillende onderbroeken merken en kwam uiteindelijk uit op onthatass. Toen ik erachter kwam dat je vrijblijvend 1x gratis kan proberen, heb ik dat natuurlijk gelijk gedaan. Mooie print, lekkere pasvorm en vooral goede kwaliteit. Voor iedereen aan te raden! Probeer het gewoon gratis en als het je net zoveel als mij bevalt dan ga je er net zoals ik zeker mee door!

De boxershort was binnen 38 uur in huis. Mooi kwaliteit en zit erg lekker.

Good

Good

Genieten

Zit perfect maat klopt dicht goed goed af zit nergens te lost maar zit ook zekker niet te strak en het design schitterend

Uitstekend:)

Ik geef 10/10 sterren, de boxer is echt mooi en mijn vrouw wil eentje voor haar :)

Zit goed oogt goed

Zit super en mn vriendin vind m erg mooi

Top service en kwaliteit

Hele fijne ervaring, helaas is het financieel nu niet mogelijk om het abonnement aan te houden. Wellicht in de toekomst. Super leuk idee om me vriend iedere maand een boxer te geven.

Zacht om me heen vreef niet en Kleef niet tegen je aan heel SMOOTHIE

Kankel lekkel

Strak om de komt los om het zaakie

Optijd aangekomen

Het is optijd aangekomen en netjes

Zit heerlijk, geweldig motief

Mooie boxer, prima pasvorm, kortom: een aanrader!

Zit goed en heerlijk

Graafsebaan 135 A