Goed zittende onderbroeken

Soms kwamen de onderbroeken niet binnen dit gemeld en ze stuurde hem gelijk weer op. En de onderbroeken zitten goed en zijn van goeie kwaliteit

I am extremely pleased

Always quality and different themes of boxer shorts. I feel good wearing them. But I want to make a single remark about the female models. I got my girlfriend a subscription and she really likes them too. It would be very exciting to make their models different as well with more different patterns, pictures, images and such like the men's.

Past goed zit lkr en iedere maand een feestje als hij op de deurmat valt

fantastisch

Comfortabel kledingstuk, sluit goed aan op lichaamsdelen.

Super fijne en comfortabele boxershorts!!

Ben nu al een poos abonnee en vind de boxershorts echt top! Ook de manier waarop ze binnenkomen in een originele verpakking doet het goed!

Geweldig.

Iedere maand weer een verassing. Alsof je iedere maand jarig bent! En altijd een leuk design.

Goede kwaliteit

(Y)

Zit goed zit ook lekker alleen wat minder is dat na een paar keer wassen word de kleur minder

Goede pasvorm

Goede pasvorm en blijven ook mooi.

top

worden snel en vakkundig afgeleverd met originele prints ipv de meest standaard soorten. kwaliteit is erg goed

Tevreden maar wel genoeg nu. Sokkennooknzeer aan te bevelen

Goede kwaliteit voor een zachte prijs.

Super leuke prints en goede prijs kwaliteit verhouding. De boxers zitten heerlijk en blijven ook mooi ook na 10 keer wassen. Ik beveel ze ook iedereen ze ook aan te schaffen.

Positief verrast

Zeer leuk en afwisselend design

Ben er nog niet uit mbt kwaliteit

De eerste 2 die we binnen hebben gehad ( startdatum kunnen jullie opzoeken) zitten al gaten in bij het kruis Gezien de prijs per broek verwacht ik dit niet zeker niet na de fikse verhoging van het product

de boxershort van ON THAT ASS zijn gewoon top ze dragen lekker en het is een boxer van top kwaliteit

Fijn en leuke print onderbroeken.

Zitten ook erg prettig.

Erg goede kwaliteit en comfortabel

Goede kwaliteit onderbroeken en zeer comfortabel. Zijn nu mijn favorieten onderbroeken om te dragen. Elke maand een leuke nieuwe design en altijd met een leuke sticker die past bij het design.

Had ik veel eerder aan moeten beginnen

Ik vind het schitterende boxers. Prima pasvorm en ze behouden kleuren. Ook prachtig natuurlijk de bijpassende sokken.

Stevige fris

Kwaliteit beter maken en maar avond

Leuk design elke maand weer, super pasvorm!

Elke maand een nieuw design, met bijpassende verpakking en een leuke sticker. Pasvorm zit als gegoten en je spaart ook nog voor bonus artikelen. Fantastische formule.

Top boxershorts!

De boxershorts zitten perfect op maat en de kwaliteit is goed! Het design is telkens weer een mooie verrassing. Ga zo door "ON THAT ASS"

Echt GE-WEL-DIG!

Ik heb het abonnement genomen voor mijn vriend die had altijd lelijke saaie slechte kwaliteit qua onderbroeken. Maar sinds On that ass ziet het er geweldig uit zelfs bij z’n outfits als je een glimp ziet echt top! Raadt het iedereen aan!

fantastische pasvorm en deze blijft goed.

Fantastisch underwear met mooie prints. pasvorm is perfect en deze blijft na vele malen in de wasmachine steeds goed, Het enigste is de vraag om meer fellere kleuren te gebruiken. Donker is een klein beetje saai. Bijv die van Parijs is erg mooi.

Fantastische boxershorts

Mooie boxershorts van goede kwaliteit.

Super service

Graafsebaan 135 A