Hell goeede mqteriql

Geweldig boxershort!!

Meteen aangetrokken en wil niet meer anders! ;))

Zeer mooie en super comfortabele boxers

Zit zó comfortabel.

Pasvorm klopt helemaal. Stofje lekker en de print is leuk.

Onderbroek van een hele goede kwaliteit

Top pasvorm

Fijne onderbroek. Niet te strak, niet te los. Kwaliteit voelt goed aan.

Erg goed

Zit heerlijk

Prettige onderbroek met snelle levering.

Na menig maal aangeraden door collegas ook een onderbroek als proef besteld. Leuk dat je de eerste onderbroek zelf kan kiezen uit een aantal van de afgelopen periode. De proef was snel geleverd en door de maattabel was de pasvorm meteen super. Is wel enigszins elastisch dus dat moet je wel liggen, vind het zelf een super pasvorm.

Top! Nu hoef ik nooit meer te zoeken naar leuke ondergoed!

Super top. Afgesloten voor mijn vriend en hij is er heel blij mee. Perongeluk een 2e membership afgesloten, uit nieuwsgierigheid aan het rondklikken en nu kan ik het niet meer afzeggen zonder kosten volgende maand. Hellaas

Het is een lekker zittende boxershort voor een goede prijs

Ik heb veel plezier aan de gratis onderbroek

Super snelle levering van kwaliteit boxershorts

Ik heb de boxer snel ontvangen en hij zit als gegoten mooi design goeie elastische band mooi man aan rader en zeker voor herhaling vatbaar ON THAT ASS. GO CHECK IT OUT !!!!

Bold and comfy

I am totally satisfied with the company and the delivery. I like the boxers so much - they are bold, beautiful, and very comfy. The material is also very pleasant.

Toppie

Toppie

Een goede en snelle levering

Heel goed, netjes bezorgd en binnen 2 dagen top. Zou jullie bij iedereen aanraden.

Mooi product

Lekker brede elastiek. Tot nu toe perfecte pasvorm.

Opzich goed.

Ik heb als boxer maat L opgegeven. Nu bleek dat L te klein is. Dus nu een xl ervan gemaakt op mijn profiel. Alleen mijn gratis eerste boxer kan ik dus niet ruilen. Voor xl. Dus heb ik er feitelijk niets aan.

Beautiful!!!!

I absolutely love it.

Echt goede service en kwaliteit.

Kwaliteit van het materiaal is redelijk, de pasvorm niet

Boxers zitten niet lekker, zijn met name in het kruis veel te strak

De onderbroek zit super fijn

Ze zitten geweldig

Ze zitten echt perfect en ook nog mooi !!

M’n vriend is er blij mee.

Hij wilt hem niet eens in de was gooien. It’s pretty disgusting.

Super fijne boxers

Makkelijke service en goede kwaliteit boxers. ze zitten ook super fijn. overgestapt van jaren bjorn borg naar on that ass

Uitstekende onderbroeken

Deze onderbroeken zitten zo comfortabel, en zijn zo gaaf dat mijn vriendin mij verteld die onderbroekken alleen maar aan te trekken. De onderbroeken blijven ook mooi na zo vaak wassen. Kortom zeker het geld waard

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen