Geweldig zitten lekker

Onderbroeken zitten super goed en lekker comfortabel

Zit als gegoten!

Vorige week vrijdag besteld en zaterdag had ik hem al aan! Zat echt als gegoten! Super kwaliteit en comfort! Aanrader!!

Heb hem aangepast en zit als gegoten.

Heb me eerste boxer ontvangen en aan gedaan en zit als gegoten hij zit me heerlijk. Lekkere zachte stof waar het van gemaakt is. ik heb al een paar andere mensen benaderd om ze uit te proberen want ze zitten echt heerlijk.

Leuk

Iemand blij gemaakt dat is altijd goed

In 1 zin geweldig snel geleverd en goede pasvorm

Leuke opdruk goede pasvorm en de snelle levering ben ik erg over te spreken

Super goed leuke prints voor mooie prijsje

Volgende x moet ik een L hebben ipv M

Zit perfect on the ass

Fijne pasvorm, zit als gegoten!

Goede pas vorm kruipt niet in mijn lies

Fijne boxershort die goed zit.

Leuke prints, zit lekker, kruipt niet omhoog.

betere onderbroeken heb je niet

ze zitten lekker zacht

Het zit heel lekker

Het voelt niet te strak of te los aan het zit gewoon precies goed! Bij het privé gedeelte zit het ook heel goed niet te strak, ik zou graag weer willen bestellen!

Voelt echt als een cadeautje!

Als je de verpakking al door die brievenbus ziet gaan is dat toch al geweldig! Mooie kwaliteit, handig en een leuk soort cadeautje door je brievenbus!

Good

Good

Eerste keer besteld, tijdige levering en een leuke boxer!

Via via overgehaald om het toch maar een keer te proberen. De levering was erg snel. Ideaal dat het pakketje via de brievenbus komt! :) Ook de boxer lijkt van prima kwaliteit met een leuk design. Over de kwaliteit valt na zo'n korte periode weinig te zeggen, maar ziet er tot zover goed uit!

Geweldig!!!!

Boxershort zit fantastisch lekker zacht en comfortabel

Zeer leuke fijne onderbroek

Veel leuke plaatjes en kleuren en ze zitten super!!

Fantastisch en mooie kwaliteit

De boxershorts zijn van mooie kwaliteit en worden tijdig bezorgt.

Geweldig!!!

Zit als gegoten , heerlijk materiaal en mooie kleuren !

absolute satisfaction

I haven't seen such comfortable underwear in a long time. We do not have such in the Czech Republic.

Zit prima

De boxershort zit prima

Excellent

Great Comfort, excellent fit, nice design !

Beste van alles

Ik heb veel verschillende onderbroeken gehad maar deze zijn de beste! Prettige is dat je nooit zonder komt te zitten en er dus niet naar om hoeft te kijken! 100% aanrader!

Fantastisch!

Na lang zoeken naar de juiste onderbroek heb ik uiteindelijk de perfecte onderbroek gevonden van on that ass. Sinds ik deze onderbroek heb ontdekt wil ik niet meer anders.

Perfecte pasvorm en kwaliteit voor de juiste prijs.

Zeer positieve ervaring. Het was een mooi motief en de kwaliteit was ook erg goed. Ik moet de onderbroek alleen nog voor het eerst wassen maar ik neem aan dat dat ook geen enkel probleem zal geven aangezien er een duidelijke instructie bijgeleverd is. Wat ik vooral waardeer is de pasvorm die goed is en lekker zit zonder dat het weer te strak zit.

Comfort and sexy

Actually, it's more comfortable than I expected, and my tushy look is good on it.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen