snel geleverd en ziet er goed uit en zit prima

snel geleverd en ziet er goed uit en zit prima

Comfortabel

Fijne boxershort. Netjes op tijd geleverd. En zit meer dan prima.

Nette boxer

Goed draagcomfort, leuke prints/kleuren.

Mijn vent heeft er een lekkere kont in, zit als gegoten

Zit mooi strak, zonder te knellen. Ziet er gewoon lekker uit voor de “kijker” en voelt fijn voor de drager.

Mooie boxer

Mooie boxershort goede pasvorm zoals aangegeven een maatje groter dan normaal besteld

Een fijne short

Deze blijft tenminste ook bij de benen goed zitten

Jammer van de maat

Hoii. Ik had naar de maten gekeken en normaal draag ik een M maar deze zit wat aan de strakke kant. Het was een proef periode dus 1ste gratig maar mijn uitgaven aan ondergoed licht iets lager maar voor de rest is het een top onderbroek allen jammer van de maat. Een L had beter gepast

Wauwie

Top boxers, zitten erg fijn en comfortabel! Waar voor je geld !

Goede kwaliteit, leuke prints

Mwawh

Het zit inderdaad op je ass. Maar het is niks bijzonders qua stof, vorm, kleur of comfort.

Keurig fitting

Ideaal

Ziet er goed uit , zit als gegoten !

Heel mooi en zit super lekker

Heel vlotte en snelle levering. Zeer goed en mooi.

Goeie onderbroek

Was prima onderbroek

Top onderbroek man :)

Ik heb al eens eerder een onderbroek van dit merk gehad alleen was deze een maat te klein. Nu heb ik een grotere die perfect past! Goeie onderbroek, zit lekker, alleen kost het ook een beetje veel voor een membership :) Groetjes Marijn

Great quality and love the design

Great experience, design really stands out and really looking forward to next months shipment

De meest comfortabele onderbroeken

De onderbroek zit erg comfortabel, het materiaal zit lekker, ze zijn lekker flexibel en zien er goed uit

goede kwaliteit en zit heerlijk

De bestelling was snel binnen en kwaliteit voor deze prijs boven verwachting!

Nice design and great fit

Got my first pair and it looks and feels great, thanks! I am waiting for the first sock now as well.

lekker zittende onderbroek ,..toppie

gelijk na binnenkomst de broek geprobeerd,zit echt heel lekker ik wacht al op de volgende

Hele fijne onderbroek, zit perfect on that ass!

Zit lekker

Past goed blijft goed op zen plek zitten

Snelle levering van een kwalitatief goede boxer voorzien van een orgionele print.

Zeer tevreden, kom maar op met de volgende!

Wel kleine maat

Was kleine maat