Super vrolijk printje

Helemaal tevreden en mooie pasvorm. Erg blij met de leuke boxershort. Abonnement gekregen voor mijn verjaardag

top

fijne stof met een goede band sluit mooi aan

Uitmuntend

Goede pasvorm en superleuk. Is mijn eerste boxershort van dit merk, maar ik ben fan!!

Prima service dusver

Heb de gratis boxershort reeds gekregen, en die bevalt dusver prima. Gelijk ook opgegeven voor de sokken.

Amazing

Good product, interesting designs, beautiful packaging, easy customer journey, excellent customer service and money off what more could you want - very happy and looking forward to the next pair :)

Ik heb hem aangedaan en zit als gegoten ,ben al jaren op zoek naar de ideale boxershort en deze komt echt wel in de buurt

Er fijne onderbroeken

Erg fijne en goede onderbroeken

Super!!

Zijn enorm fijne onderbroeken van kwaliteit stof gemaakt.

Past goed

Ik heb hem ok direct aan getrokken en hij past goed

Ja

Top kwaliteit en service

Snelle levering en goede kwaliteit van de boxershorts

Leuke patronen en zit lekker

Mijn eerste onderbroek kwam na nog geen 24 uur al binnen en ik heb hem meteen aangetrokken! Hij zit goed en de stof is fijn. Zeker een aanrader als je goede kwaliteit onderbroeken wil. Ik ga er ook sowieso nog meer bestellen.

Top kwaliteit zit goed

Top top top

Het zit zo lekker and hij is zo leuk ik ben er heel erg blij mee

Boxer zit heerlijk en zeer goede kwaliteit

Boxer heeft een goede pasvorm is een hele goede kwaliteit en zitten heel lekker.

Zit perfect

De boxer zit perfect en mooie orginele prints. Goede degelijke kwaliteit stof.

cool

comfortable and cool look

Snelle levering en perfecte pasvorm.

Verrast door de snelle levering. Daarnaast zit hij prima. Ben benieuwd naar de volgende.

goede boxer, helaas alleen via een abonnement verkrijgbaar.

Goed boxers van hoge kwaliteit en een goed pasvorm. Het liefst zou ik er nog een aantal kopen, maar het kan enkel via een abonnement waarbij je geen invloed hebt op kleur etc. Kortom goed product, rare manier van aanbieden

Geweldig, stoer en goede kwaliteit

Mooie kwaliteit en heel stoer! Op naar de volgende!

Het zit fijn en kwalitatief product.

Heel snel ontvangen

Zit als gegoten

Zeer snelle levering

Matig

Ik had mijn gratis boxer ontvangen 1 dag aan gehad en er zat al een gaat in het kruis op de naad miss een productie fout maar voor het geld vind ik ze dan te duur als dit de kwaliteit is…

Helemaal Geweldig

Beter als mijn eigen ondergoed en het is gewoon geweldig om "oN THAT ASS" aan te hebben op je ondergoed

Zit goed en comfortabel

Ik heb hem nog maar kort ,maar zit al bij was en zodra hij weer schoon is trek ik hem weer aan

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen