Comfortabel en goede service!

Net binnen en zit als gegoten, klein oponthoud gehad maar supersnel opgelost dus helemaal tevreden

Fijne onderbroek met leuke print.

Snel binnen en goede kwaliteit.

Goede service slechte kwaliteit

In 14 maanden 20 boxers ontvangen. 1 de stiknaden van los en de overige 5 gaten in het kruis ( ik noem het katoenrot . Slechte kwaliteit katoen). Ook ik kreeg eerst te horen dat misschien de maat niet goed was maar dat is zeer grote onzin. 4x gedragen en dan kan je hem weggooien. Betekend ruim 2 euro per draag beurt . Erg duur dus. Nu weer 2 met gaten. Ben er klaar mee. Ik ga mijn abonnement opzeggen . Nogmaals service goed maar kwaliteit zeer slecht

Mooie print,….ben benieuwd naar de volgende!

Heerlijke stof en de pijpjes zijn iets langer, een fijne pasvorm! Uiteraard heb ik de print beoordeeld met een ‘top’…!

Een goede investering die ik vaak zal dragen.

Hij zit comfortabel en ik weet zeker dat deze na een jaar nog steeds heel is.

Heerlijke onderbroek

De onderbroek zit lekker om je lichaam heen is een lekker stofje. Toponderbroek

Goede kwaliteit en lekkere pasvorm

Ondergoed zit heerlijk en de kwaliteit is ook zeer goed. Ik verheug mij nu al op de volgende die op deurmat valt. Prints zijn ook zeer leuk en worden elke maand weer goed gekeurd door de vrouw? Heerlijk dat je niet naar de winkel hoeft om ondergoed op te halen! Elke dag weer een plezier om dit on je ass te hebben!!!

Fantastisch!!

Ik was lid sinds het begin, afgelopen 2 jaar geen lid geweest maar het blijven voor mij gewoon de beste boxers zodoende weer trouw terug

Mijn ervaring is prima

Fijn

Blij ermee!

De kwaliteit is super, was alleen niet zeker over de kleur. Probeer zo wel nieuwe dingen dus ben er erg blij mee

Top kwaliteit

Boxer voel ontzettend lekker zacht en maat past precies.

Super vette boxers!

Past perfect, kleuren blijven top.

Perfect cadeau

Snelle levering, mooie verpakking, goede kwaliteit en super pasvorm, super design, zit heerlijk, zou hem de hele week willen aanhouden ……

Zat gelijk als gegoten

Prima service en prima onderbroek

Supergoede pasvorm

Goede boxer met hele gave prints,origineel en kleurrijk.

Fijne boxershorts

Goede kwaliteit

Prima prijs kwaliteit verhouding

Juiste maat en lekker materiaal en het krimpt niet

Pas perfect

Super fijne onderbroeken

De onderbroek zit fijn en comfortabel. Goed aansluitend.

Onverwachts zeer tevreden.

Normaal ga ik voor de bekende merken en ON THAT ASS zal wel. Maar toch uit nieuwsgierigheid, waarom niet. Maar moet zeggen ze zijn super..zitten prettig en goede kwaliteit..doen zeker niet onder. Kijk uit naar de volgenden.

Ik heb een paar maten te groot besteld had eigenlijk maat L moeten zijn

Kan dezelfde boxer maatje L nog geleverd worden is de vraag?.. En zijn de gratis sokken nog leverbaar?.. Alvast bedankt zoizo.. M.V.G Demain Toelen

Een lekkere boxer met goede kwaliteit

Een mooie en lekkere boxer met een goede kwaliteit stof ...en heel comfortabel met mooie kleur...echt top om het te hebben...

Mooie short zit lekker.

Mooie short zit lekker,nu nog even afwachten wat de ware kwaliteit is.

Prima passende boxershort

Afgelopen zondag mijn eerste On That Ass boxershort gedragen. Zit en voelt prima. Aanrader voor iedereen.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen