Prima service, leuke boxershort maar kan niet tegen de kwaliteit van comfortbals!
On that ass heeft naar alle tevredenheid onderstaande opgelost. Bedrijf heeft aangegeven dat er intern onduidelijkheid was over mijn aanbieding van 50%. Bedrijf is het eens dat het geen hoge uitzondering in mijn geval betrof en dat de fout bij hun lag. Ze hebben dit opgelost. Dit geeft vertrouwen in het bedrijf. Nogmaals, shorts zijn erg goed. Eerdere recensie: Abonnement voor zoon afgesloten. Tweede boxer zou met 50% korting zijn. Toch bleek het volledige bedrag afgeschreven te zijn. Klantenservice gaf nadat ik zelf dit had ontdekt als oplossing dat het de derde maand erop verrekend zou worden. Hier niet mee akkoord gegaan. Hierdoor wordt je als het ware op een negatieve manier gestimuleerd om lid te blijven. Ik kreeg te horen dat bij hoge uitzondering ik het teveel betaalde bedrag terug zou krijgen. Pardon... Hoge uitzondering?! Jullie houden je niet aan je eigen voorwaarden. Van alle manieren dat je een fout kan herstellen van bij een nieuwe klant, moet je niet hiermee aankomen alsof je hiermee een service verleend. Zonde van deze manier van klantenservice. Een excuses was gepaster geweest. Zoon is blij met de boxer. Dat dan weer wel.
Hi Kas, Wat een vervelende situatie, dit is inderdaad niet de service die je van ons mag verwachten! Ik heb het meteen voor je uitgezocht en zie dat er inderdaad een miscommunicatie is ontstaan, excuses hiervoor. Je hebt zojuist een mail van mij ontvangen met de juiste oplossing. Sorry voor het ongemak! Groeten, Esther
Originele beoordeling
Hele fijne boxershorts, ik heb gelijk een abonnement afgesloten!!
Ik dacht leuk ik ga het uit proberen met hun gratis proefperiode, ik had website goed doorgelezen over de regels met annuleren en ze beweerden op elk moment. Nou niet dus, je bent verplicht om de maand daarna ook eentje mee te doen. Bedrijven die op deze manier zaken doen vertrouw ik echt niet! Edit: Na meer reviews gelezen te hebben, blijkt dat meer mensen hetzelfde hadden. Ik had dit eerder moeten lezen, dan had ik dit niet geprobeerd.
Hi Iris, Wat vervelend om te horen! We hebben je vorige week gemaild om dit op te lossen, maar helaas nog geen reactie ontvangen. Zou je anders willen bellen naar 073-3034175? Dan kijken we meteen met je mee. Groeten, Esther
Originele beoordeling
Na een lange periode toch maar over stag gegaan om voor deze onderbroeken te kiezen, ze zijn wel erg duur, maar de onderbroeken van bv de action zijn na enkele weken altijd al verkleurd en kapot.
On That Ass voelt als zijnde een tweede huid, geweldige pasvorm, goede kwaliteit,en de stof voelt heerlijk!
Hij past perfect en het is hele fijne stof die niet zweet. Ook de elastiekband zit goed en irriteerd niet Top boxer is het!!
Goede stof, erg tevreden mee!
Ik heb liever katoen stretch achtig
Hi Micha, wat jammer om te horen dat de boxershort niet helemaal in de smaak valt. Zou je er voor open staan om een andere maat te proberen? Dit kan al veel schelen in het draagcomfort. Stuur gerust een mail naar [email protected] we helpen je graag. Groeten, Esther
De boxers van On that ass zijn van hoogwaardige kwaliteit, zitten lekker en hebben nog leuke prints ook. Hele fijne eerste ervaring!
Fijne vormvaste broek
hij zit lekker pijpen krullen niet op
De boxershort zit echt super . Tis echt een aanrader
Hip en trendy brand/merk. Uiterst tevreden. Ik kijk uit naar de aankomende levering.
Perfect zittende boxershort, ook na 1x wassen en drogen zit ie nog goed. Heel blij mee, voorlopig blijf ik ze ontvangen!
Heerlijke stof, mooie langere broekspijpjes, top
Goed kwaliteit en ziet er netjes uit
zit heerlijk goede kwaliteit
Goeie kwaliteit en pasform
Wat wil je nog meer!!zit prima en ziet er leuk uit
Moeilijk te beoordelen te klein!
Hi Vincent, wat vervelend dat de boxershort te klein is! We willen er natuurlijk voor zorgen dat je ON THAT ASS goed kunt uitproberen, daarom heb ik meteen een nieuwe boxershort naar je toe gestuurd, deze mag je snel verwachten. Ook stuur ik een kleinigheidje voor het ongemak. Veel plezier ermee! Groeten, Esther
Het zijn mooie onderbroeken! Fijn dat ik er elke maand 1 zal krijgen. Zitten lekker en te gekke prints.
Goed product ik raad iedereen aan om te kopen