Leuke boxershort zitten heerlijk

Geweldig product zitten heerlijk

zit lekker

zitten lekker, zou niet weten wat ik er nog meer van kan maken

Zitten als gegoten

Blij verrast met mijn eerste ontvangen onderbroek. Fijn dat je zelf een keuze kunt maken uit effen of print. Ze zitten ook nog eens heerlijk!, Geen last van opkruipende pijpjes.

Ze zitten lekker opgeborgen.

Amazing!!!

Zit lekker goed van pasvorm. En de kwaliteit vam de stof is uitstekend.

Heerlijk elke maand lkkr een frisse boxer en je collectie uitbreiden

El estampado es bastante original y divertido

Parecen unos muy buenos boxers, con un estampado divertido y orginal, habra que ver como se comportan con los diferentes lavados, pero tienen muy buena pinta, los recomiendo

• ¿Nos recomendarías?

Oppassen! Onbetrouwbare partij!

Pas op! De gratis proefperiode kun je NIET per direct opzeggen en dan zit je aan een betaald abonnement vast! Ondanks wat ze je vertellen. Gratis proefperiode gaat dus niet op. Kreeg dan wel een boxershort toegestuurd, maar kon niet per direct het abonnement stopzetten. Kreeg niet veel later een melding van een incasso. Na contact opgenomen te hebben met de klantenservice bleek dat ik een actief membership heb geactiveerd, zonder mijn medeweten en dat ze de order niet konden herroepen ondanks dat ik direct aan de bel heb getrokken. Opzeggen zou binnen de maand opzegtermijn vallen en ik zou moeten betalen voor maart. Heb laten weten hier niet van gediend te zijn. Geniepige manier van zaken doen. Oppassen!

Helemaal prima!

Niks op aan te merken. De onderbroeken zitten perfect !

Eerste binnen zit perfect leuke print

Snelle levering van de eerste ben benieuwd naar de volgende

Zit lekker

Kwaliteit

Mijn zoon heeft al jaren de onderbroeken van on that ass. Ik was iedere week en zie dat de onderbroeken qua kleur , vorm ect perfect blijven. Vandaar dat ik ze nu ook voor mijn man heb besteld.

Oprecht een perfect passende/mooie boxershort

De boxershort past als gegoten en is heel fijn van stof! Ziet er goed uit. Ik ben er content mee en kan ze echt aanraden!

Zijn Stevig en ze zitten heerlijk

Goede kwaliteit Goede pasvorm En ze zien er ook nog eens leuk uit

Top kwaliteit

Volgens de man zit de boxer heerlijk en leuk design , zeker de moeite waard om eens te proberen

Top kwaliteit !!!!

Ik ben heel blij me. Super service en kwaliteit van product. Shortboxers zijn lekker comfortabel. Ik raad het zeker aan!!!

Mooie print, perfecte pasvorm

De boxer is van topmateriaal gemaakt. Stevige stof en een heldere kleurrijke print

Goede kwaliteit, leuk ontwerp

Erg makkelijk om maandelijks een nieuwe thuis te krijgen. Lekker met de post dus shoppen hoeft gelukkig niet.

Helemaal top!

Ik heb een abonnement voor mijn vriend genomen om het uit te proberen, hij vindt de boxers geweldig en ook heel goed zitten! Wij zijn er zeker tevreden mee.

Helemaal top!!

Ik heb hem mijn vriend gegeven voor Valentijn! Hij vind hem helemaal geweldig en wilt hem niet meer uitdoen. Hij zit nu al te wachten op de volgende!! Super kado dus ❤️

Good

geweldige kleurrijke broek zal zeker indruk maken op de vrouw

netjes!

Was vlug binnen en leuk dessin!

Een goede broek om mijn ass

Top broek, zit goed, voeld goed, een lust voor het oog

Zitten goed niet te straks goeie boxer en gekke soorten

Hoop voor meer mooie exemplaren

Ik krijg geen antwoord op mijn mail

Ik ben al jarenlang klant en zo nu en dan pauzeer ik een paar maanden. Nu kreeg ik in december een cadeau als ik weer actief lid werd. Dit heb ik gedaan. Wel mijn boxer ontvangen in januari in de beloofde week, echter geen cadeau wat separaat zou komen. En tot op heden nog niets gezien. Op 21 januari al een mail hieromtrent verstuurd, 28 januari nog een keer, maar nog steeds geen antwoord. Dus nu maar weer gepauzeerd om deze reden en ook weer geen reactie

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen