Fijne boxers

Prima boxer. Benieuwd naar de rest.

Nooit gedacht!

Nooit gedacht dat een onderbroek zo heerlijk kon aanvoelen. Kwaliteit en het stof zijn op top niveau. En de prints zijn ook zeer te waarderen. Hoogstwaarschijnlijk life-time lid.

Vals adverteren, belofte niet nakomen

Adverteren met: geheel vrijblijvend en gratis boxershort, maar dan toch 9,95 afschrijven, na opzeggen vh account binnen de proefperiode. Nare praktijken. Via messenger niet inhoudelijk reageren, klantenservice is traag.

Meteen abbonoment

1 maalig om te proberen een boxershort besteld. Maar vervolgens wel geld afgeschreven voor abbonoment wat ik niet heb toegezegd. Heb het geld ook niet terug gekregen. Slecht contact.

Websitewerkt niet goed

Ik had een boxershort besteld voor mijn zoon, het was gratis , gewoon een grapje, ik wil meteen mijn membershipopzeggen, GAAT NIET. Kunt u me afmelden? Levering was snel maar afmelden of retouren bv is ook belangrijk, ja toch? Mvrgr

Super toepasselijk!

Nadat er iets was mis gegaan eindelijk mijn nieuwe boxer aan kunnen trekken. Eigenlijk kwam dit niet heel slecht uit want ik heb een nieuwe baan in een zwembad, en daar past de tucan super goed bij natuurlijk! Perfecte kwaliteit en een heel toepasselijk thema. Echt een aanrader!!!

Zitten goed

Zitten goed

Erg blij mee

Leuke printjes en goeie kwaliteit voor en hele goeie prijs

Super cool en goede kwaliteit

Boxer zit echt lekker en staat heel mooi

Toen de envelop op de mat viel begon het feestje al. Wat een super leuke verpakking. Uitgepakt werd het feest alleen maar groter. Ik werd super blij van de pasvorm maar ook van de kwaliteit stof. Hij zit echt perfect en raad het dan ook iedereen aan. Kan niet wachten tot de volgende weer op de deurmat valt

Super mooie boxers

Boxers passen uitstekend. Sluiten mooi aan op het lichaam en hebben prachtige kleuren. Ik ben zeer tevreden.

Top boxershort.

Hele fijne boxershorts Zeer goede pasvorm Dragen lekker ON THAT ASS.

Alléén nog maar on that ass

Top boxershort!!

Mowha

Tis niet een onderbroek dat ik 10 euro waard vind. Bjornborg zit beter voor zelfde geld. Geef nog 1 maand kans om te kijken hoe het zit. 12 onder broeken x10 euro is 120 euro. En voor 12 pack van andere merken aanzienlijk lager.

Verkeerde maat besteld

Verkeerde maat besteld. Op geen manier contact op kunnen nemen om dit te wijzigen.

Slechte kwaliteit, waardeloze service

Website gedeelte voor opzeggen werkt al dagen niet. Flesserij is dit. Mijn advies : ga niet met deze gasten in zee.

Zat heerlijk! Aan te raden!

goede kwaliteit voor een goede prijs

Top kwaliteit

Ervaring is goed met de onderbroek

Boxers zitten zeer fijn en zijn mooi van model

Vind het mooie boxers, had het alleen mooier gevonden als ze de printopdruk ook aan de binnenkant zouden laten doorlopen.

Prima pasvorm en materialen.

Even wennen ivm stof maar zit perfect

Ik moest even aan de stof wennen omdat deze wat dikker is dan mijn huidige boxers maar na een dag dragen was ik er helemaal aan gewend. Kruipt niet omhoog en sluit goed aan om de middel en om de benen. En als kers op de taart heeft de boxer ook nog een leuke print. Maar dat vind ik alleen een leuk extraatje. De boxer moet goed en comfortabel zitten. En dat zit het.

Super, express vooraf de maattabel bekeken en gemeten. Snel na bestellen binnen gekomen. Hij zit als gegoten. De volgende kan niet snel genoeg komen

Opzeggen niet mogelijk

Hallo Dacht he ontvang mijn gratis boxer in de proef periode en dan zeg ik op maar de site blijft als je je membership wil stoppen, blijft maar laden en laden en laden. Heb al 3 dagen een half uur laten laden en geen resultaat.

Het zijn super goeie onderbroeken

Goede kwaliteit en ze zitten mega goed

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen