Mooie onderbroeken, juiste fit.

Onderbroeken passen goed. Altijd een verrassend design op de mat.

elke keer weer blij verrast

elke maand een nieuwe top onderbroek en sokken

Zit gewoon als een tweede huid. Mooie prints.

Uitstekende en stevige pasvorm

Mijn verstandelijk beperkte zoon draagt deze onderbroeken al een paar jaar en trekt deze gelukkig nooit kapot. Dit gebeurde bij anderen juist heel erg vaak.

Mooie boxers!

Mooie boxers! Erg creatieve bedrukking!

Nog niet eerder zo,n goede pasvorm gehad.

Elke dag een andere van de stapel

een goed product

Goed product. Maar mooie sokken maar alleen simpele 1 kleurige onderbroeken. Geen keuze in de print.

Onderbroek zit perfect en ziet er leuk uit!

De onderbroeken van On That Ass zitten echt heel comfortabel en het feit dat je elke maand een nieuw paar krijgt met een leuk kleurtje of patroon maakt het eigenlijk alleen maar beter.

Kwaliteit

Kwaliteit en mooie kleuren en leuk dat het elke keer anders is!

Super makkelijk en geweldige kwaliteit

Ben zeer tevreden over de onderbroeken van OTA, de kwaliteit is super, het maandelijks opgestuurd werkt hartstikke handig & ze zitten heerlijk. Beter dan andere merken die ik eerder uitgeprobeerd heb. Slim concept en de prijs is precies goed. Aanrader!!

Uitstekend ondergoed.

Kleding zit lekker en leuke designing.

Perfecte pasvorm.

De maat is precies wat het moet zijn en na het wassen van een aantal keren blijft de kleur goed.

Altijd super!!

Ik hou van dit concept! Leuke prints elke maand weer. De service is ook perfect en alles is netjes georganiseerd. 10/10 recommend!

Fantastisch aan mijn reet... onderbroeken

Erg blij mee ... zitten lekker, ook na het wassen..

geweldig

ze zitten heel lekker zecht mijn zoon hij wil niks anders meer en moet nu delen met zijn broer

Mijn vriend vind ze geweldig en dat zegt wat!!

Mijn vriend heeft nog meer boxers verslonden als iemand in een heel leven. Geen enkel merk was goed genoeg op alles was wel wat af te vinken. Maar de on that ass boxers doen het direct goed! Het zit comfortabel, Het kruis is goed stevig En de prints vind hij natuurlijk heel gaaf het is elke maand weer een verassing wat er op de mat ligt al denk ik dat het nog leuker vindt! Dus bedankt On that ass voor het wegnemen van alle stress naar zoeken van de juiste boxers!!

Goed zittende onderbroek met een verrassend design.

Elke maand weer een verrassing wat voor vrolijke print er staat op de nieuwe onderbroek. Hij zit geweldig, knelt niet en blijft mooi in de was. (Wel ff binnenstebuiten wassen en ook zo buiten hangen I.v.m. het zonlicht) In het begin had ik ook een membership voor de uni kleur, zodat ik er sneller meer had. Maar nu heb ik er zoveel. De uni heb ik stop gezet. Ben er nog steeds heel blij mee.

Perfecte pasvorm

Blijven mooi na wassen en perfecte pasvorm……

Altijd goed!!

Goede, stevige, passende boxers. Met altijd een leuk printje.

Prachtig design en heerlijke pasvorm en die ook blijft zelfs na een jaar lang wassen

Fijne boxers!

Pas precies goed

Pasvorm uitstekend na de introductie van maat XXXL Geen kapotte kruis meer

Altijd goed.

Altijd op tijd. Goede kwaliteit onderbroeken. Goede communicatie bij veranderingen of iets dergelijks.

Redelijk

Redelijk moeilijk benaderbaar geen fijne sitr

Makkelijk, mooie designs en fijne pasvorm

Lid worden is simpel, en je ontvangt binnen no time je eerste zending. Maat aanpassen na verloop van tijd is ook heel simpel. De designs zijn mooi (vervagen wel iets na 1/2 wasbeurten). De pasvorm is heel fijn. Ik zie ons nog lang gebruik maken van ON THAT ASS.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen