Geweldige onderbroeken

De onderbroeken zitten super fijn en zijn van goede kwaliteit

Fijne onderbroeken, snelle service

Onderbroek zit goed en werd erg snel geleverd. Voor mij is vooral belangrijk dat de band aan de bovenkant niet zo snel omklapt/omslaat. Dit gebeurt bij veel andere onderbroeken wel maar bij deze niet. Zeker een aanrader!

Fijne onderbroeken

Zitten lekker Goede kwaliteit Makkelijk te wassen

geweldig

het liefst zo ik hem iedere dag aan hebben

Goede kwaliteit

Was snel bezorgt Kwaliteit is mooi

SNEL ONTVANGEN

PAST PERFECT

Zit lekker en mooie lange pijpen

Zit lekker en mooie lange pijpjes

Zit lekker met een leuk patroontje

Voelt lekker zacht en zit goed kwa pasvorm, mijn vriendin vind het ook een leuke onderbroek

1e Ervaring is top!!

Snel geleverd en prima pasvorm. De stof voelt ook lekker aan en op het eerste gezicht goede kwaliteit.

Super kwaliteit

Zeer fijn matriaal. Super design Draagcomfort is echt super.

Ik heb helemaal niets ontvangen!!

Slecht!

Mooi ontwerp, zit lekker en straalt vrolijkheid uit!

Ben reuze benieuwd naar de volgende ontwerpen! Altijd weer een feestje om ze aan te trekken!

Ze zitten heel fijn

Top product

Top product voor een leuke prijs

Een goeie eerste ervaring.

Binnen gekregen en de volgende dag meteen aangetrokken! De onderbroek zit heerlijk en heeft een goeie pasvorm!

Tot zover tevreden

De eerste broek voor mijn zoon viel wat groot uit. Gelukkig kan ik voor de volgende leveringen de maat aanpassen dus ik probeer het nog een keer. Ruilen is niet nodig, we leggen ‘m gewoon in de kast tot hij wat groter is (de broek gaat in de kast, niet mijn zoon). De verpakking is geheel in dezelfde stijl ontworpen wat het zeker voor kinderen extra leuk maakt. Hoe de kwaliteit na een aantal keren wassen is kan ik nog niet beoordelen maar tot nu toe ben ik tevreden met het product en de snelle levering.

Eindelijk een boxer die gelijk comfortabel zit.

Heel fijn dat de pijp wat langer is dan anders. Dit zorgt niet voor irritatie.

Zitten gewoon GE-WEL-DIG

Kan niet wachten op mijn volgende boxer.

Geweldig boxers

Mijn man vind het hele fijne boxers. En voor mij is het leuk om naar te kijken, leuk printje en zitten perfect.

Top onderbroeken en service

De eerste boxer netjes ontvangen en ze zitten top ! Kan het iedereen aanraden .

Snel en zeer goed

Alles is snel en zeer goed geregeld. Een hele goede kwaliteit en een goede pasvorm.

Mooie boxershorts!

Kwaliteits boxer

Snel geleverd en is een kwaliteitsproduct.

Prachtige, lekker zittende boxers!

Net lid geworden na alleen maar positieve verhalen! En ik ben mega blij met mijn 1e onderbroek. De ontwerpen zijn heel mooi en ze verbleken niet in de was. Aanrader voor iedereen :)

Ze zijn top

Gewoon goede fijne onderbroeken.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen