Zit goed

Boxer volgende dag in huis en zit goed. Abonnement blijft staan

zeer mooie buffelleren portomonnee

zeer mooie buffelleren portomonnee ruimschoots genoeg om pasjes er in te doen zeer goeie kwaliteit niks mis mee

Erg mooi en zit goed!

Snelle levering goede kwaliteit

Mooi boxershort uniek

Erg fijne boxers.

Heerlijk zittende boxers.

Beste onderbroeken

Echt top!

Lekker zittende slip

Ziet er goed uit zit lekker

Tevreden met eerste ervaring, jammer van de deal

Mijn eerste onderbroek snel ontvangen, mooi design, zit goed, goed op maat. Alleen jammer dat 2 dagen nadat ik een account had gemaakt voor de deal dat je er 1 gratis ontvangt, 2 dagen erna een deal was voor 2 gratis waar ik geen gebruik van kon maken omdat ik al een account had...

Meerdere keren niks ontvangen

Zo te lezen ben ik niet de enige die niks ontvangt. Hoe zou dat toch komen? Ik koop bijna alles in mijn leven online en van andere bedrijven ontvang ik alles. Dus de bezorger kan ik dan moeilijk de schuld geven toch? Het afzegsysteem is dan des te meer rot, gezien het maandelijks gaat en dan nog een afschrijving tegemoet komt. Maar niks in de bus. Mooi geld verdienen zo.

3x verkeerde maat gekregen

Ik heb maat m, maar ik heb 3x de maat xs gekregen. Ik heb een mail gestuurd en op de site aangegeven dat de maat niet goed is. Onderbroeken retour gestuurd. Kan natuurlijk altijd wat fout gaan, maar ik krijg geen enkele reactie. Nu heb ik weer een nieuwe binnengekregen, wederom in maat xs... telefoon nemen ze niet op, en geen reactie op mijn mail.

Zit goed, lekker stofje, pijpen zijn lang zat.

De boxershort zit goed. Goeie pasvorm. Stof voelt ook prima aan. Pijpen zijn lang zat, enige waarom ik geen vijf sterren geef is dat ze wel oprollen af en toe.

Mooie print en mooie stof

Zit geweldig

Hij zit zo lekker dat ik soms twijfel of ik hem wel aan heb.

Super coole designs

zit perfect en blijft dat ook .

Prachtig en goede kwaliteit

Op zich een goede ervaring tot nu toe

Mijn ervaring tot nu toe is normaal, wat je mag verwachten van een boxershort service als deze, je betaalt, en vervolgens ontvang je een pakketje. Dat ging redelijk soepel. Wat ik iets minder fijn vind is dat je een gratis membership kan winnen bij het invullen van deze review, daardoor heb je kans op een vertekend beeld qua ervaringen, en dus is het weinig objectief via deze weg. Mijn ervaring is een voldoende, niet beter of slechter dan wat je van deze service mag verwachten.

helemaal top!

Ik kreeg m snel binnen. Heb hem snel open gemaakt en meteen aangetrokken! Heb m toevallig nu ook aan en hij zit heerlijk!!! helemaal top dus.

Zit fantastisch!

Top broek!

Zit lekker en ziet er goed uit. Mijn dochter moest wel even lachen om zo’n oude L*L in zo’n hippe onderbroek. Daar heb ik maling aan. Blij mee!!!

Top boxershort

Mooi design en zit als gegoten :)

Top!!

Past goed maat 146-152, zit lekker zakt niet af. Cool desine

Zit heel lekker, en mooi design

Mooie onderbroek, snel geleverd. Past perfect!

Lekkah

Fijn zittende short! Maar die kleurtjes....

Wauw!

geweldig ontwerp!

Mooie print en goede pasvorm voor scherpe prijs

Supermakkelijk...en elke x een ander design, en ze zitten fantastisch

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen