Perfect fitting gift and high quality materials
Zit als gegoten,blijft op zijn plek zitten,je merkt niet dat je hem aan hebt,goede keuze,hij zit reuze
Sinds kleins af aan ben ik groot geweest en had altijd moeite met boxers in mijn maat vinden die ook comfortable zitten. En on that ass heeft mijn maat 3xl en past ook super comfortable.
Leuke broekjes en zitten goed. Mijn zoon is zeer tevreden. De print is zoals op de foto. Wel even wassen voor je ze aantrekt. Ruikt erg naar verf.
Hij zit zeer fijn. Leuke graphics Goed materiaal
Onderbroek zit lekker, kruipt niet op en heeft leuke afwisselende patronen. Bedrag wordt wel erg ruim van te voren afgeschreven en pijpen zijn naar mijn ervaring wel aan de lange kant. voorderest leuk concept en kijk uit naar de volgende
Zit als gegoten
Eerst betaald daarna niet gekregen ,maar met 1 mailtje over en weer snel ontvangen. Goede service goed personeel
Hi Hielke, Vervelend om te horen dat je jouw gratis boxershort nog niet hebt ontvangen. Ik heb je zojuist een mail gestuurd zodat we het kunnen oplossen. Dan heb je snel jouw ON THAT ASS in huis. Groeten, Esther
Originele beoordeling
Heb wel betaald nog niet ontvangen Mischien komt hij nog
De 1e onderbroek op de mat gekregen en gelijk gepast. Hij zat zo lekker en de maat was perfect. Ik ben blij als de volgende op de mat komt, ik wil niets anders meer.
Ik heb deze kado gegeven aan mijn zoon (18), hij is er erg tevreden mee, zit heerlijk, en heeft een super leuke print. Hij kijkt met smart uit naar de vlg levering
Goeie stevige band, pijpjes blijven goed om je benen zitten, kruipen niet in je liezen
De eerste boxershort lag heel snel in de brievenbus. Wat een mooie, goede boxershort voor dat geld!
Elke maand veelste laat, 1 maand zelfs niet. Dit zouden ze oplossen door 2 onderbroeken te sturen. Helaas zou die onderbroek al ongeveer een maand geleden aan zijn gekomen. Zeer slecht bereikbaar.
Hi Brian, Balen dat jouw leveringen niet zo soepel verlopen. Ik stuur je meteen een mail zodat we kunnen uitzoeken welke boxershort je nog mist, dan sturen we die na. Groeten, Esther
Mooie fit en comfortabele stof, maar te strak voor mijn bovenbenen. Snelle service en goede communicatie.
Hi Stephan, Leuk dat je mee hebt gedaan! Jammer dat de boxershort iets te strak zit, onze maten zijn net iets anders dan bij sommige andere merken. Daarom stuur ik je kosteloos een andere maat zodat je ON THAT ASS alsnog goed kunt uitproberen. Groeten, Esther
Veel te klein. Eerder een maatje meer ipv xl
Hi Yo, Wat jammer om te horen dat de boxershort te klein is, natuurlijk willen wij ervoor zorgen dat je ON THAT ASS goed kunt uitproberen. Daarom stuur ik je direct een nieuwe maat toe. Groeten, Esther
Op de vraag hoe het bevalt kan ik natuurlijk niet antwoorden aangezien er niets is aangekomen!
Hi Ramona, Balen dat jouw gratis boxershort nog niet is geleverd! Deze is 2 weken geleden al verzonden dus dat moet onderweg mis zijn gegaan, ik stuur je meteen een mail zodat we dit uit kunnen zoeken en de boxershort opnieuw kunnen sturen. Groeten, Esther
Ik heb de trial geprobeerd. Deze zou binnen 4-6 werkdagen aankomen. Na 10 dagen nogsteeds geen product binnen, maar mijn mailbox zit wel vol met reclame mails en vragen voor reviews. Dus bij deze, 1 ster
Hi, Ai, dat is niet de bedoeling inderdaad. Jouw boxershort is ruim twee weken geleden verzonden, dus deze had je inderdaad al moeten ontvangen. Ik heb je zojuist een mail gestuurd, zodat we het kunnen oplossen voor je. Groeten, Esther
Ik krijg een mailtje: "een paar dagen geleden heb je je eerste boxershort ontvangen, deel je positieve ervaring met ons". Nou nee, ik heb helemaal niets ontvangen. Dus alles maar opgezegd.
Hi Paul, Vervelend dat je jouw gratis boxershort nog niet hebt ontvangen, deze sturen we altijd direct na aanmelding. Zou je even een mail met je gegevens willen sturen naar [email protected] zodat we de boxershort opnieuw kunnen verzenden? We lossen het graag voor je op! Groeten, Esther
Hi Paul, Dat is inderdaad niet de bedoeling, goed dat je het aangeeft! Zou je jouw gegevens willen mailen naar [email protected]? Dan lossen we het voor je op. Groeten, Esther
Vind het fijne shorts, draag ze graag. Heb intussen een boxershort ontvangen, en zitten fijn.
Hi Pieter, Zo te zien is er iets mis gegaan met jouw aanmelding maar dat gaan we natuurlijk oplossen! Ik stuur je meteen een mail, dan heb je jouw ON THAT ASS snel in huis. Groeten, Esther
Originele beoordeling
Vind het fijne shorts, draag ze graag.
Mooie kleuren en dessin. 1e boxer was snel binnen.
Hoi heb het ontvangen maar was te groot heb maat aan gepast en terug gestuurd maar hen nog niets gehoord duurt wel lang heb maat aangepast in mijn account maar nog niets gehoord gr harry
Hi Harry, Vervelend dat je de juiste boxershort nog niet hebt ontvangen. Ik heb je zojuist een mail gestuurd zodat we meteen een nieuwe order kunnen maken. Dan heb je de boxershort binnen no-time in huis. Groeten, Esther
Originele beoordeling
Een week na de bestelling, niets ontvangen. Gemeld, en bericht gehad, we hebben een andere afgestuurd. Nu weer een week verder, en nog steeds niets ontvangen. Nu weer een afgestuurd , en met 2 dagen bezorgd. Meteen geprobeerd en heel positief verrast. Goede pasvorm en zit fantastisch.
Hi Alfred, We begrijpen dat je niet kunt wachten om je nieuwe boxershort te dragen. Helaas is er met de eerste zending iets mis gegaan dus mijn collega heeft meteen een nieuwe gestuurd. Deze kan tot en met morgen worden geleverd. Mocht je dan nog niets hebben ontvangen, stuur dan een mail naar [email protected] dan lossen we het op. Groeten, Esther
Originele beoordeling
Een week na de bestelling, niets ontvangen. Gemeld, en bericht gehad, we hebben een andere afgestuurd. Nu weer een week verder, en nog steeds niets ontvangen. Erg teleurgesteld.
Heb nog niet eens iets binne
Hi Leeroy, Bedank voor je review. Ik zie dat we 3 boxershorts naar je toe hebben gestuurd, vervelend dat dit niet goed is gegaan! Ik stuur je meteen een mail, dan lossen we het op. Groeten, Esther