Top onderbroek! Hij was alweer snel uit ^^

Pasvorm is goed. Billen komen er goed in naar voren. Printje was super mooi.

Mooie boxershort van goede kwaliteit!

Mijn zoon is erg blij met zijn eerste on that ass boxershort en kan niet wachten op de volgende! De boxershort zit erg mooi, heeft een leuke print en is van goede kwaliteit! Jullie hebben er een klant bij!

Goed en netjes verpakt alleen duurt het 3 dagen dat is wel jammer

Zie bovenstande

Ze zijn in een woord geweldig,super leuke design

Te Klein vwb de oogegeven maat!

Te Klein voor een XL MAAT

Het is net een 2 de huid ON THAT ASS

Na het ontvangen van de boxer eens goed naar gekeken . Ook de stof en de print was naar verwachting goed bij mij overgekomen. Dit zouden meer mensen moeten dragen ,ik ben er blij mee. Op en wachten voor mijn nieuwe .

Snelle levering en goede kwaliteit van de boxershort

Fijne en mooie onderbroekjes

Zien er mooi uit en zitten lekker

Uitmuntende kwaliteit

Naast het prachtige motief, is de stof ontzettend fijn en de pasvorm zelfs nog beter! Dit alles maakt de prijs-kwaliteitverhouding perfect!

Lekker warm!

Dit ding zorgde voor een lekker warme zak! Bedankt hiervoor!

Denkend in oplossingen

Na het niet ontvangen van het gratis excamplaar overleg gehad met de sales afdeling en alles naar tevredenheid netjes en snel opgelost. Denken ik oplossingen .

Goeie zaak, zit lekker

Band niet te strak, lekkere stof

Top kwaliteit,zit als gegoten

Top kwaliteit Mooi design.

Zit goed on that ass

Een prima ondergoed zit ook goed bij het geslachtsdeel alles netjes op zijn plaats geen andere opmerkingen

Helemaal perfect

Goede kwaliteit boxershort , draagt erg lekker. Geen spijt dat ik deze keuze heb gemaakt.

Kleurrijke passende underwear

Prima broekie

Geweldige boxer

Boxer zit onwijs goed. Super stof en leuk morief erop. Ben er echt super blij mee. Kan niet wachten op me volgende boxer.

gewoon tevreden

maandelijks een toffe onderbroek in de bus, klinkt ideaal voor iemand die niet van shoppen houd (ik dus).

Zit als gegoten

Master!!

Supertoffe boxer en comfortabel on that ass!

Hij zit als gegoten!

Ik heb de onderbroek 2 dagen na binnenkomst aangedaan, ik ken weinig mensen die OTA undies dragen dus ging er met een open gevoel in. Nondeju wat zitten die krengen fijn ;) niet normaal! Lekker stofje en een lekker printje, wat wil je nog meer.

Waarom ben ik hier niet eerder aan begonnen?

Lang getwijfeld, na de zoveelste redelijk nieuwe kapotte boxer van redelijk bekende retailer een On That Ass proefboxer besteld, meteen verkocht. Zit heerlijk en kruipt niet omhoog zoals alle andere wel doen...

Fijne boxershort

Fijne boxershort geen flut materiaal en zit heerlijk

Boxes

Hello, I have not received boxers from you yet and please write me for what ???

Zit als gegoten

Prima onderbroek, ik schrijf dit eigenlijk alleen zodat ik kans maak op meer gratis onderbroeken

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen