Snel geleverd.

Een prima onderbroek , mooi en elastisch waardoor bij prima zit.

Precies wat ik van een boxershort verwacht. Dus goed.

Hij zit lekker. Is mooi om te zien Goede pasvorm.

Prima pasvorm

Zoals ik al eerder opgeschreven heb prima pasvorm

Superfijn onderbroekje

Zit echt heerlijk !!

1 boxershort voor proef

Het lidmaatschap wil maar niet van de grond komen. Terwijl volgens de app alles in orde zou moeten zijn. Wij zouden een boxershort bezorgd krijgen tussen 4 en 10 dec. Tot op heden nog niks binnengekregen. Wij vinden het ook heel vervelend dat er geen telefonisch contact kan plaatsvinden. In afwachting van uw antwoord Thea Martens

Nog niets ontvangen

Helaas nog niet kunnen beoordelen

Lekker man

Zit goed en snelle levering!

Past en zit prima

Snel geleverd zit goed fojne pasvorm mooie print. Nu alleen even afwachten hoe hij oo termijn zit

Mooi en goede kwaliteit

Ik ben benieuwd wanneer de volgende komt.

Amazing and Perfect

The material is amazing and very delicate and the patterns are something WOW

Matig

Na veel contact te hebben gehad eindelijk een boxer ontvangen. Abonnement zou op inactief gezet worden en de boxer zou gratis zijn, maar uiteindelijk word er wel weer geld geïncasseerd. Te veel gedoe voor een boxershort.

Good product

Very nice feeling on body. Good fabric and services.

Heerlijk comfortabel

Ik baalde dat on that ass geen vrouwen onderbroeken wilde maken dus dan maar de mannen boxer proberen en hij zit heerlijk, het printje is fantastisch.

they were too small

To small

Mijn vriend verrast

Hij was heel blij met zijn kleurrijke boxershort!

Très heureux d'avoir reçu mon premier envoi.

Perfecte pasvorm in een mooi jasje!!

Mijn eerste ervaring met on that ass op aanraden van een kennis en dat valt absoluut niet tegen. De pasvorm is uitstekend en de stof is heerlijk om te dragen, geen irritante naden. Je kan gerust stellen dat dit een blijvertje is. Topproduct!!

Zit prima goede pasvorm SUPER

Gewoon een leuk origineel idee!

Passen goed, en altijd een verrassing, dus een aanrader!

Zit goed

Helemaal top!!!

Ik ben helemaal blij met de broeken... Kleur en materiaal zijn helemaal top.... Kijk al uit naar de volgende!

Zitten perfect en zijn nog leuke vrolijke printjes ook

prima onderbroek

prima zit comform

Het zit prima

Ben zeer tevreden wacht op de volgende

The BEST

Geweldige boxershort !!!