Geweldige boxer

Boxer zit onwijs goed. Super stof en leuk morief erop. Ben er echt super blij mee. Kan niet wachten op me volgende boxer.

gewoon tevreden

maandelijks een toffe onderbroek in de bus, klinkt ideaal voor iemand die niet van shoppen houd (ik dus).

Zit als gegoten

Master!!

Supertoffe boxer en comfortabel on that ass!

Hij zit als gegoten!

Ik heb de onderbroek 2 dagen na binnenkomst aangedaan, ik ken weinig mensen die OTA undies dragen dus ging er met een open gevoel in. Nondeju wat zitten die krengen fijn ;) niet normaal! Lekker stofje en een lekker printje, wat wil je nog meer.

Waarom ben ik hier niet eerder aan begonnen?

Lang getwijfeld, na de zoveelste redelijk nieuwe kapotte boxer van redelijk bekende retailer een On That Ass proefboxer besteld, meteen verkocht. Zit heerlijk en kruipt niet omhoog zoals alle andere wel doen...

Fijne boxershort

Fijne boxershort geen flut materiaal en zit heerlijk

Boxes

Hello, I have not received boxers from you yet and please write me for what ???

Zit als gegoten

Prima onderbroek, ik schrijf dit eigenlijk alleen zodat ik kans maak op meer gratis onderbroeken

Snel geleverd.

Een prima onderbroek , mooi en elastisch waardoor bij prima zit.

Precies wat ik van een boxershort verwacht. Dus goed.

Hij zit lekker. Is mooi om te zien Goede pasvorm.

Prima pasvorm

Zoals ik al eerder opgeschreven heb prima pasvorm

Superfijn onderbroekje

Zit echt heerlijk !!

1 boxershort voor proef

Het lidmaatschap wil maar niet van de grond komen. Terwijl volgens de app alles in orde zou moeten zijn. Wij zouden een boxershort bezorgd krijgen tussen 4 en 10 dec. Tot op heden nog niks binnengekregen. Wij vinden het ook heel vervelend dat er geen telefonisch contact kan plaatsvinden. In afwachting van uw antwoord Thea Martens

Nog niets ontvangen

Helaas nog niet kunnen beoordelen

Lekker man

Zit goed en snelle levering!

Past en zit prima

Snel geleverd zit goed fojne pasvorm mooie print. Nu alleen even afwachten hoe hij oo termijn zit

Mooi en goede kwaliteit

Ik ben benieuwd wanneer de volgende komt.

Amazing and Perfect

The material is amazing and very delicate and the patterns are something WOW

Matig

Na veel contact te hebben gehad eindelijk een boxer ontvangen. Abonnement zou op inactief gezet worden en de boxer zou gratis zijn, maar uiteindelijk word er wel weer geld geïncasseerd. Te veel gedoe voor een boxershort.

Good product

Very nice feeling on body. Good fabric and services.

Heerlijk comfortabel

Ik baalde dat on that ass geen vrouwen onderbroeken wilde maken dus dan maar de mannen boxer proberen en hij zit heerlijk, het printje is fantastisch.

they were too small

To small

Mijn vriend verrast

Hij was heel blij met zijn kleurrijke boxershort!

Très heureux d'avoir reçu mon premier envoi.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen