Zien er goed uit

Past prima

Ik kan niet wachten op de volgende!

Netjes bezorgd. Goede kwaliteit. Zit lekker. Leuke print. Elke maand weer een verrassing!

Prima broekske

Toppie

Goeie onderbroeken

Goede kwaliteit onderbroek

Mooi onderbroeken met leuke prints

Het zijn boxershorts van goede kwaliteit

Er liep een actie waarvan je gebruik kon maken, waarbij je tweemaal gratis een boxershort mag proberen (weliswaar 2 dezelfde, je kon niet 2 verschillende kiezen), maar alsnog een heel erg leuke actie om nieuwe klanten te trekken : ) Na nu mijn 1e gratis boxershort geprobeerd / getest te hebben, was ik gelijk positief verrast door de fijne pasvorm ; het viel me al snel op dat het boxers zijn met langere pijpen en toen ik het aantrok, zat het gelijk goed / fijn en erg prettig : ) Geen last van dat de pijpen omhoog gaan zitten (misschien een klein beetje, maar ervaar daar geen last van) & de band bovenaan is ook erg prettig en mooi van design. Ook kruipt de boxershort niet in je kont, wat ik normaliter vaak / (altijd) had bij andere boxers. Dit zijn echt enorme pluspunten ; ik ben namelijk al zeer lange tijd op zoek naar fijne boxershorts die lekker zitten en waarvan het ook niet erg is om ze aan te moeten trekken : ) Ook overweeg ik om een (doorlopend) abonnement af te gaan sluiten ; maar dat laat ik nog even in het midden. Ik raad ze anderen zeker ten zeerste aan ! Wat ook leuk is, is dat je kunt kiezen tussen boxers mét een print of egale boxers (alleen met kleur).

Ontzettend mooie onderbroek en super kwaliteit. Past precies en schuurt niet tussen de benen!

Geweldige boxershorts

Ik ben superblij met de stevige kwaliteit van On That Ass

Snel geleverd en zit perfect

Top product voor betaalbaar prijsje.

Retegoed! Originele print en zit fantastisch

Boxer zit goed en met de print die ik gekozen heb is nog gaver dan ik dacht. Ben nu al nieuwsgierig naar de volgende.

Past perfect!

Ontwerp is gewoon uniek! Zo vind je er niet snel leuk dat het elke maand nieuw ontwerp is kijk al uit naar de volgende!

Prima kwaliteit voor een prima prijs

Alles prima en gericht op gemak. Van inschrijven te het comfort van het product is het een dikke prima.

Goede kwaliteit en past perfect klasse

Dit is de eerste die bestel past perfect goede kwaliteit

Heel goede kwaliteit

Snelle levering, zitten heel comfortabel en mooie kwaliteit

Goed materiaal, leuke prints.

Prima onderbroeken, goed materiaal wat lekker zit en de prints zijn over het algemeen leuk. Enkel puntje is dat de M maat mij net iets te groot is maar de S iets te klein. Een perfecte passende maat heb ik dus niet echt. Dat is jammer.

Snelle levering, duidelijke communicatie, goede voorwaarden, en natuurlijk heerlijk zittende onderbroek

Goede kwaliteit, unieke prints.

Moet nog zien hoe slijtvast de boxershorts zijn na een aantal wasbeurten, maar tot nu toe erg tevreden. Zitten comfortabel, hebben een unieke look en lijken van goede kwaliteit te zijn.

Perfecte fit, minder coole print

De boxer zit erg goed en geeft een zeer goede ondersteuning. De print (doodshoofden en beenderen) vind ik minder geslaagd. Dat thema mogen ze van mij volledig overslaan.

Zit als gegoten

Zit erg goed en ziet er erg goed uit.

Mooi en zit goed

Unieke en soms gewaagde prints die er voor zorgen dat je nooit in een saaie boxer loopt. Zitten ook erg goed. Één van mijn boxers kwam geleverd met twee gaten maar deze is zonder gezeur kosteloos vervangen dus daarover ook tevreden. Benieuwd naar het volgende design!

Prima boxershort, zit comfortabel.

Mooie en comfortabele boxershort. Zit lekker. Enige kleine nadeel vind ik het wasadvies op 30 graden. Daar houd ik me niet aan, 60 graden is hygiënischer. Maar dan krimpt hij dus wel een klein beetje.

Ik heb hem voor mijn vriend besteld En hij gaat de was in was uit en weer aan hij vind hem zo lekker zitten dat hij voortaan alleen nog on that ass boxershorts wil dragen Top kwaliteit

Zit als gegoten

Snelle levering, goeie kwaliteit en een mooi patroon.

All round gethematiseerd printjesfestijn

Jezelf een koning van het rock voelen? Of liever een nobele ridder van weleer? On that ass zorgt met zijn diverse en unieke prints voor een gezellige, en mijn inziens tevens goedzittende, ervaring die maandelijks voor nieuwe elan kan zorgen. Wellicht kun je de hype nog meer aansturen door maandelijkse of half jaarlijkse member polls te houden waarop op een thema gestemd kan worden voor een opkomende onderbroek. Blijft de fanbase betrokken in het mooie proces wat on that ass met zijn levendige printjes je nu aanbiedt!

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen