Ze zitten lekker en gaan lang mee
Als ze bij mij binnenkomen zijn ik en m’n vriendin heel benieuwd hoe ze eruit zien! altijd goede kwaliteit!
Iedere maand weer en leuke design door de brievenbus. Kwalitatief ook zeer tevreden. Kleuren vervagen uiteraard na een paar keer wassen maar daarmee is ook alles gezegd. Heel tevreden!
Creatieve ontwerpen. Kwaliteit is OK. Verpakking is mijn inziens wat te overdadig. Heb geen sticker nodig.
Prachtige illustraties, en ook de elastiekband met de merknaam is mooi om te zien. De stof is fijn en sterk, ze zitten heerlijk en blijven goed in de was en droger (ik was ze in tegenstelling tot m'n andere ondergoed voor de zekerheid op 40 graden ipv de gebruikelijke 60.) Nog een belangrijke tip: bestel ze een maat groter dan je normaal gewend bent, anders zullen ze waarschijnlijk erg strak zitten. Mijn allereerste kon ik daardoor helaas meteen al niet meer dragen, terwijl ik die wel erg mooi vond.
Ik ben overgestapt van Born Borg naar on that ass, mede omdat ik de designs mooi vind en dat de kwaliteit achteruit lujkt te gaan. Na de eerste paar keer dragen gemerkt dat de boxers lekker zitten en de stof solide maar zacht aanvoelt. Nu nog kijken hoe lang ze meegaan en hoelang ze.mooi blijven. Voor nu 5 sterren.
Zit lekker voelt goed pasvorm top en elke keer weer wat nieuws. Een puntje als verbetering een paar witte boxers zou ook eens fijn zijn.
Hi Ynte, Super fijn dat je tevreden bent over de pasvorm van onze boxers en dat we je elke keer weer kunnen verrassen met iets nieuws! Ik zal het verbeterpuntje zeker meenemen en wie weet maken we het nieuwe design wel (met) wit :) Groetjes Roxy | Team On that ass
Ik vind de boxers lekker zitten. Leuke printjes.
Zitten zeer goed
Mooie wisselende kleuren
Elke maand een leuk uniek design boxer.
Zitten goed Printjes kwaliteit is minder Blijven dure chinese onderbroeken
Hi Tim, Super fijn dat de boxers goed bij je zitten, we zullen de feedback qua prijs kwaliteit zeker meenemen. Mocht er iets zijn, neem dan zeker contact met ons op dan kijken we samen naar de juiste passende oplossing :) Groetjes Roxy | Team On that ass
Prima kikker zittende underwear voor mannen kwaliteit uitstekend
GOEDE BEZORGING! GOEDE KWALITEIT STOF EN PRIMA PASVORM!!
Hele fijne onderbroeken & sokken Leuke designs en zitten gewoon lekker en goed Ben nu alweer benieuwd naar de volgende
Zit super lekker niet duur goeie kwaliteit helemaal tevreden
op tijd aangekomen, perfecte pasvorm,
Goede comfortabele onderbroeken. Leuke printjes Gaan aardig goed mee in de wasmachine. Worden op den duur wel iets vaal naar niet hinderlijk.
Mooie, goede en stevige maar toch soepele kwaliteit stof en elastiekenband frommelt niet op tijdens het dragen. Mooie designs en kleuren, die je maandelijks in een mooi verpakking ontvangt. (Altijd weer een leuke verrassing wat er op de mat gaat komen). Is er wel een keer is, bijvoorbeeld een foutje bij de post dan wordt dit heel netjes opgelost.
Hi Monique, Bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit, het comfort en de designs van onze producten. Fijn dat eventuele problemen, zoals een foutje bij de post, naar tevredenheid zijn opgelost. Heb je in de toekomst nog vragen of opmerkingen? We helpen je graag verder! En uiteraard heel veel plezier met je nieuwe levering, hopelijk ben je net zo enthousiast over het nieuwe design als wij zijn :) Groetjes, Sofie | Team On That Ass
Heel mooi, vind ik ze, prachtige verzameling heb ik NU al.! Maar toch om te dragen wacht ik op een LAGERE taille, zodat ik ook onderweg kan plassen zonder mijn BROEK te laten zakken. Conclusie een z.g.n. HIPSTER MODEL, deze zijn met een lagere heupband en zodoende kan men ook onderweg bijv. bij een Kermis in zo een Pisbak ook normaal plassen door alleen je rits te openen, en niet met je broek op je hielen te staan, leuke bekijks voor de omgeving. Ik ga hopen dat U hiermee iets onderneemt, helaas wordt het DESIGN dan iets kleiner. H.G. van Tonie Smits, verzamelaar van onderbroeken.!!!
Hi Tonie, Bedankt voor je enthousiaste feedback en je suggestie! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met je huidige verzameling, en we waarderen je input over het ontwerp van onze onderbroeken. Je opmerking over het lagere taille model, zoals een hipster, is waardevol. We begrijpen hoe belangrijk comfort en gebruiksgemak zijn, vooral in situaties waar je snel toegang nodig hebt. We zullen je suggestie doorgeven aan ons productontwikkelingsteam om te overwegen bij toekomstige ontwerpen. In de tussentijd kun je ons altijd bereiken via [email protected] als je verdere vragen hebt of als we je ergens anders mee kunnen helpen. Dank je voor je geduld en je bijdrage aan het verbeteren van onze producten. Met vriendelijke groet, Sofie | Team On That Ass
Elke keer als ik jullie ondergoed en sokken binnen krijg ben ik blij. Elke maand opnieuw het gevoel krijgen van een nieuwe ondergoed aantrekken is altijd heerlijk, evenals bij de sokken. Echter stak er wel een klein stukje extra stof onder de band uit, het zal waarschijnlijk een kleine fabricatie fout zijn. De designs die altijd lekker contrast hebben tussen lichte en donkere kleuren zijn vaak wel mijn favoriet. Dit design was voor mij het net niet, vooral qua kleur groen-turquase. Over de band heb heb ik nooit mijn twijfels. Die zien er hoe dan ook goed uit, met de mooie glans en tekst. Een aanvulling om deze review, is het mogelijk om net zoals bij de ondergoed. (Men One is de naam als goed is) ook sokken in een blanko kleur te kunnen ontvangen?
Hi Isa, Bedankt voor je enthousiaste feedback en je complimenten over het gevoel van onze ondergoed en sokken! We zijn blij te horen dat je elke maand blij bent met je nieuwe aankopen :) We waarderen je opmerking over het extra stukje stof onder de band. Dit lijkt inderdaad een klein productie foutje te zijn. Als dit extra stukje stof leidt tot vroegtijdige slijtage of als je het als vervelend ervaart, willen we dit graag voor je oplossen. Neem gerust contact met ons op via [email protected] zodat we dit probleem voor je kunnen verhelpen. Wat betreft je vraag over blanko kleur sokken, momenteel bieden we deze nog niet aan. We zullen je suggestie echter doorgeven aan ons productontwikkelingsteam. We waarderen je input en kijken ernaar uit om je mogelijk in de toekomst een breder assortiment aan kleuren en designs te kunnen bieden. Dank je voor je geduld en waardevolle feedback. Mocht je verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Sofie | Team On That Ass
Boxershorts worden netjes maandelijks geleverd. Goede pasvorm. Iedere keer weer een nieuw verrassend design. Blijven goed van vorm na vele was/droogbeurten. Vervagen wat van kleur na een poos. Maar gaan hier gewoon de droger in.
Beste, Bedankt voor je feedback over onze boxershorts! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de pasvorm en het design. We waarderen je opmerkingen over de slijtage en kleurvervaging na veelvuldig wassen en drogen. Om de levensduur van je boxershorts te verlengen en de kwaliteit te behouden, raden we aan ze te wassen op een zacht programma met koud water en het gebruik van de droger te vermijden indien mogelijk. Dit helpt om de kleur en pasvorm langer mooi te houden. Dank je voor je geduld en je waardevolle feedback. Mocht je nog vragen hebben of verdere assistentie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Sofie | Team On That Ass
stik naad al los
Hi, Bedankt voor je feedback en het melden van de losgelaten stiknaad. Het spijt ons te horen dat je problemen hebt ervaren met de kwaliteit van onze producten. We hebben je direct via e-mail benaderd om dit probleem verder te bespreken en willen het graag zo snel mogelijk voor je oplossen. We waarderen je geduld en staan klaar om je verder te helpen met een oplossing. Mocht je nog vragen hebben of aanvullende informatie nodig hebben, laat het ons dan gerust weten. Met vriendelijke groet, Sofie | Team On That Ass
HANDIG
Hi Joost, Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn blij te horen dat je onze service als super makkelijk en handig ervaart. We streven er altijd naar om het onze klanten zo eenvoudig mogelijk te maken. Alvast veel plezier met de nieuwe boxershorts! :) Groetjes, Sofie | Team On That Ass
Slijten niet snel, na veel vuldig wassen. De eerste boxer ziet er nog goed uit. Zeer leuke prints.
Hi Sandra, Bedankt voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en duurzaamheid van onze boxershorts, zelfs na veelvuldig wassen. Het is geweldig om te weten dat de eerste boxer er nog steeds goed uitziet en dat je de prints leuk vindt. Alvast veel plezier met je nieuwe boxershorts, gelukkig hoef je niet lang meer te wachten want het nieuwe design is al onderweg :) Groetjes, Sofie | Team On That Ass