Zit heerlijk heel garage aan

Zit goed lekker ruin leuke print

Prima boxer prima en snelle levering

Prima boxer prima en snelle levering

Zeer tevreden over over de short, zit goed en goede kwaliteit.

Dit soort ondergoed, en voor deze prijs. Ik beveel het iedereen aan, dus heb ik een goede keus gemaakt !!!!!

Zit perfect

Snelle levering, zit goed.

Na enkele dagen al mijn boxer in de bus gehad, zit meer dan prima.

Hele fijne boxer van goede kwaliteit

Hele fijne boxer van goede kwaliteit

Mooi en super kwaliteit!

Zien er prachtig uit, hip, zitten goed en prima kwaliteit!

Het systeem is geweldig. Je meld je aan en binnen 2 dagen heb je de boxer binnen. Hij zit als gegoten, alleen heb ik de volgende boxer nog niet ontvangen

**********

Het gratis houdt in dat je er niet onderuit komt om min. 1 maand te betalen. Zelfs voor deze review moet ik toestaan dat ze mijn persoonsgegevens gebruiken.

Prima kwaliteit en een snelle levering. Product zoals aangeschreven.

Ze zitten super lekker

Tja wat kan ik zeggen ze zitten gewoon het beste van allemaal. En ze gaan niet kapot

Top onderbroek!

Perfecte pasvorm met mooie felle kleuren en bijzondere patronen!

Zit lekker

Mooie en goed zittende onderbroek.

Ze zitten perfect

Teleurgesteld

Ik was ontzettend enthousiast, mijn zoontje had eindelijk de goede maat zodat ik een onderbroek kon bestellen. Kreeg ik het verkeerde design en maat opgestuurd. Kan gebeuren, direct gemaild. Maar geen reactie ontvangen, via messenger bericht gestuurd, kreeg ik alleen maar als reactie dat de meest gestelde vragen te vinden waren op de website en dat mijn mail binnen 3 dagen beantwoord zou worden. Helaas nooit iets meer gehoord. Daarom abonnement direct stop gezet. Zeer jammer! Na plaatsing van mijn review is er wel contact gekomen en hebben ze excuus gemaakt en een nieuwe opgestuurd. Cijfer daarom iets aangepast van een 1 naar een 4, vind het nog steeds onvoldoende dat er pas reactie komt na schrijven van een slechte review.

Ik heb niks gekregen

Ik heb tot de dag niks ontvangen en als het al zo moet wil ik het niet.

Valt tegen daar er geen gulp inzit.

Daar er geen gulp in zit valt hij tegen. Ook de drukke bedrukking is niet geheel wat ik zoek.

Erg lekker

Ik vond dat de onderbroek erg goed zat en bleef zitten. Ik vind de print erg leuk, en heb nog geen problemen gehad met het wassen van de onderbroek.

Goedzittend ondergoed

De onderbroek ziet leuk uit met de motieven. Ook zit deze erg prettig. De levering was zelfs sneller als verwacht. Kortom zeer tevreden ermee en blijf er zeker bij.

Super snel, mooie kleine verpakking, mooie ontwerp goede kwaliteit

Was super makkelijk om aan te melden, ik kreeg een mooie kleine verpakking door brievenbus toen ik niet thuis was super handig, ondergoed ziet er super mooi uit , kwaliteit is goed en na het wassen bleef nog steeds mooi en strak , alleen maar de stretcher band boven de ondergoed vind ik niet super mooi

Perfecte service en netjes verpakt.

Niet meteen gedragen eerst even in de wasmachine gedaan.

GE-WEL-DIG!!!

Super goede boxers!! Waar ik de ervaring heb met andere boxers die omhoog kruipen in me broek heb ik dat met deze boxers helemaal niet plus zitten ze nog is super lekker ook. Ik ben helemaal tevreden.

Fast delivery

Quick delivery. Good fit, good materials

Geweldig!!

Snel geleverd. Netjes en goed verpakt en natuurlijk een perfect zittende boxershort! Heeft me echt verbaasd kan het iedereen aanraden.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen