Super pasvorm en te gekke designs.

Ik vind de pasvorm en kwaliteit echt goed En ik vind het leuk dat het een verrassing is welk design je krijgt.

Zit prima en ziet er leuk uit

Aanvragen ging makkelijk, bestelling kwam snel. Zit goed en ziet er mooi uit. Niks mis mee.

Zit lekker Goed kwaliteit stof Perfect op maat die ik ook wou Ik zal wel elke maand een andere willen proberen van on that ass

Super spulleke

Eindelijk een boxershort die goed past. Ik had graag direct nog een aantal extra willen bestellen. Dat kan alleen via extra mebership. Is wat omslachtig maar commercieel gezien begrijpelijk.

Good

It's very good

Hij zit geweldig

Goede stof zit goed

In een woord ‘geweldig’!

- Snel ontvangen; - Mooie verpakking, dus al leuk om in de brievenbus te vinden; - Zit goed op maat en lekker; - Opvallend, grappig en uniek design; - Staat m’n vent geweldig!

Gooed

Top, perfecte pasvorm

Zie hierboven

Goede kwaliteit onderbroek

Goede kwaliteit onderbroek alleen was mijn iets te klein dus moet ik volgende keer een grotere bestellen.

Top onderbroek en een mooie actie

Mijn eerste ervaring met On That Ass onderbroeken bevalt me goed. Ik ga dan ook dit abonnement een tijdje aanhouden zodat ik elke maand een nieuw exemplaar ontvang. Kan ik beetje bij beetje die oude onderbroeken weggooien!

Zitten als gegoten fijn materiaal goede kwaliteit

goede pas vorm fijn materiaal goede kwaliteit zou het iedereen aanraden.

Lekkere onderbroek

Waar blijft mijn nieywe

Wow. Just wow!

Super bright colors and print. Nice fabric. Absolutely the must have.

Het zit als gegoten.

Geen opgerolde zoom meer!

Boxer zit geweldig lekker.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Geweldig!

De onderbroeken van ON THAT ASS zitten perfect en voel je nauwelijks.

In that ass

Mooie onderbroek van een goede kwaliteit geleverd zoals afgesproken, top!

Goede kwaliteit

Goede maat, zit goed op het lichaam .

Zit als gegoten

Lekkere onderbroek, lekker strak en sluit goed af. Alleen de tekst bevalt me minder.

Eerste indruk is de beste zeggen ze altijd en dat is he top ben er blij mee

Helemaal top

Past perfect, mooie print

Tevreden

1ste levering gehad, een gratis boxershort.. Mn man zegt dat die goed zit en erg leuk wat t printje is haha.. Benieuwd naar de volgende boxershorts ;)

I am stuck with this membership eventhough I am not a fan of the underwear

The boxers run smaller, smell like vinegar when they arrive and overall not worth it in my opinion

• Would you recommend us? No

Liefde voor je billen stop je in een on that ass boxer

Super zachte stof, geen last van naden. De pijpjes kruipen niet omhoog. Tailleband knelt niet. Super leuke reacties gehad op het motief.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen