perfect

mooi design, perfecte pasvorm

Perfecte onderbroek

Snel geleverd Onderbroek past perfect

Voor weinig geld een goed product, merk, print en kwaliteit.

Good quality

It's a good product with nice quality and good designs

***

Jullie bieden een gratis onderbroek aan om uit te proberen en jullie maken mij gewoon vast aan een abonnement zonder dat medegedeeld is kortom *** bedrijf hoop dat de baas stikt Stuur een mail met reactie hierop of bel mij op 0653593063

Topper

Mooie kleur goede pasvorm

hele goede onderbroeken

de onderbroeken zijn heel mooi en zitten lekker de kwaliteit lijk me ook heel goed ik heb ze pas een week dus daar twijfel ik niet aan maar het is echt leuk gemaakt

Boxershort zit heerlijk en mooie print

Heb lang gezocht naar zulke fijne boxershorts

Fijn onderbroekje!

Fijn onderbroekje!

Erg goede kwaliteit.

Fijne boxer

1 keer dat ik dit probeer dit vevalt me goed. De boxer ziet er leuk uit en buiten dat zit hij heel fijn. Ik zal dit aan andere mensen ook aanbevelen. Snelle levering ook erg fijn

Goede pasvorm en heel leuk design

De bestelling kwam heel snel binnen, in leuke verpakking. De pasvorm is perfect en het is een heel leuk design. Ik raad het iedereen aan

Geweldige onderbroek

Zot heel erg lekker. Brede band, zachte stof. Rolt niet op. Geode kwaliteit. Super blij mee. Dank Elton

Een uitstekende onderzoek, die heerlijk zit!

De onderbroek zit uitstekend en past goed naar omschreven maten. Goede stof en zit ook lekker bij veel bewegen.

Gaaf

Ik vind de boxer echt gaaf en hij zit ook lekker. En is van goede kwaliteit

Precies wat ik zoek deze onderbroek zit heerlijk en kan niet wachten tot ik de volgende binnen krijg

Hoge kwaliteit boxershorts die heerlijk zitten! Top klantenservice hierbij

Super gaaf 12 X Kado van mn moeder!!

Echt een super gaaf kado, en wel 12 keer. Zit goed, pasvorm is top en cool. Nu nog op stap kunnen om deze te kunnen showen. Hopelijk schnell! Echt een aanrader!

Goede boxershort zit heerlijk

Ben er heel blij mee ik zouter graag meer van willen hebben lekker zittende boxershort

Snel en goede service

Super snel

perfect

geheel naar wens, hoop dat ik op zeker moment gemakkelijk kan opzeggen

Redelijke maar wel mooi

Heb onlangs een test boxer gehad deze zaten ravels tussen de band en stof. Voor een nieuwe boxer vindt ik dit wel storend a gevoel dat hij sneller kapot gaat. Hij zat wel lekker en dat vindt ik zeker positief ook vindt ik het fijn dat er elke keer een andere print komt. Daarom wacht ik aankomende af of die wel goed is.

Mijn zoontje vind hem fantastisch en hij zit heerlijk.

Zit heerlijk, super kwaliteit, en hij wacht met spanning op de volgende boxershort

Prima heerlijke boxers vergelijkbaar met de wel bekende Bjorn Borg

Een dag na aanmelding de boxer al ontvangen. Dit heb ik als erg prettig ervaren. Boxer zat als gegoten vergelijkbaar als de wel bekende BB boxers alleen de helft goedkoper. Hopelijk blijft deze kwaliteit.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen