Redelijke maar wel mooi

Heb onlangs een test boxer gehad deze zaten ravels tussen de band en stof. Voor een nieuwe boxer vindt ik dit wel storend a gevoel dat hij sneller kapot gaat. Hij zat wel lekker en dat vindt ik zeker positief ook vindt ik het fijn dat er elke keer een andere print komt. Daarom wacht ik aankomende af of die wel goed is.

Mijn zoontje vind hem fantastisch en hij zit heerlijk.

Zit heerlijk, super kwaliteit, en hij wacht met spanning op de volgende boxershort

Prima heerlijke boxers vergelijkbaar met de wel bekende Bjorn Borg

Een dag na aanmelding de boxer al ontvangen. Dit heb ik als erg prettig ervaren. Boxer zat als gegoten vergelijkbaar als de wel bekende BB boxers alleen de helft goedkoper. Hopelijk blijft deze kwaliteit.

Duidelijk en heel tevreden!

Ik had per ongeluk nog een membership aangezet omdat ik dat dat mijn eerste nog niet aanstond. Met schrik heb ik snel de tweede geannuleerd en zag dat ik alsnog moest betalen.. dus ik heb snel een mailtje gestuurd met de uitleg en de membership is per direct stopgezet zonder extra kosten. Dit was snel en heel goed geregeld! Overigens zitten de boxers heerlijk en hebben ze hele leuke patronen!

Zitten super lekker en mooie design

Ze zitten echt perfect, de stof is ook zacht en heeft een mooi design!

Mijn man is erg blij met de boxershort !

Blijheid zit lekker staat leuk voelt goed!

het zit heel confortabel en ik hou van funky print

nvt

Geweldige boxer

Zit lekker

Achterbakse praktijken

Onder het mom van gratis boxer vast laten zitten aan een abonement met een maand opzeg termijn. Echt waardeloos en maak aub niet dezelfde fout als mij om met deze lui in zee te gaan.

Goede kwaliteit boxershorts snelle levering

Snelle levering goede kwaliteit leuke print

geen klachten

het zit ontzettend goed

het zijn mooi boxers

Perfect verassinkje voor mijn man :D

Ik wilde mijn man een kleinigheidje zomaar geven. Maar ik was heel verrast over de te gekke printen die jullie hebben. Heel uniek. Mijn man was blij en hij vind de On That Ass boxershort comfortabel om te dragen.

ON THAT ASS

De kwaliteit van de onderbroek is echt heel goed ik vind de onderbroek mooi en ja voor de rest heb ik er geworden voor bedankt On that ass

super fijne onderbroeken!!

Normaal gesproken draag ik nooit ondergoed maar deze zitten wel heel fijn!

ik ben zeer tevreden met de boxershort

de boxershort zit erg goed,en ben er erg tevreden mee.

Fijne onderbroeken

Fijne onderbroeken

Top service!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede prijs kwaliteit, en leuke printjes!

Goede pasvorm

Goede pasvorm en goede prijs kwaliteit verhouding. Ze zien er super goed uit

Hij zit heerlijk.

Wel ik kreeg hem thuis mijn en heb hem gelijk gepast. Hij zit als aangegoten,mijn vrouw vind hem sexy staan.

Opstart ging niet goed maar keurig opgepakt!

Het 1e pakket was niet aangekomen via de post. Daarna via de goede klantenservice een nieuwe opgestuurd gekregen. Binnen drie werkdagen lag hij op de mat, top!

Super kwaliteit, goede prijs

Goede Boxershorts zijn nou eenmaal duur. Naast het feit dat je elke maand een kei mooie boxershort ontvangt, zijn deze ook nog eens van.geweldige duurzame kwaliteit en zitten ze geweldig. Voor mij geen andere meer!

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen