Ik had een hele blije zoon!

Mijn zoon wilde graag een broek van on that ass proberen. Hij vind de kleuren en printjes erg leuk. Toen het broekje binnen kwam heeft hij hem gelijk aangedaan en bleef hij maar zeggen hoe lekker het zit.

Top kwaliteit Te Gekke prints ! Super prestigezeker een 10 /10 waard! marker

Showtime Sexy time Speelse , opzwepende , decadente erotic “ schades of “On That ASS moments kon en mocht ik beleven met mijn lover ! Thank you !

Nooit een pakket ontvangen

Nooit een gratis proef boxer ontvangen. Daarnaast ook geen melding ontvangen dst mijn gratis proefperiode ten einde liep...

Geen ervaring

Zowel de gratis proef exemplaar ,als de gerelateerde abbo boxer niet ontvangen. Dus de huidige ervaring is niet al te best momenteel. Vriendelijke groet , R.krapels

Fijne boxer die goed op zijn plek blijft zitten

Na bestelling de on that ass boxer ontvangen netjes op tijd zoals aangegeven stond, Na eenmaal aan getrokken te hebben en de boxer een paar uur aan gehad te hebben beviel de boxer uitstekend boxer kruipt niet op en knelt niet af!! Al met al een zeer fijne boxer waar ik met een goed gevoel in kan rond lopen. Nu de volgende afwachten wat we gaan ontvangen kwa print.

Mooie Boxershorts

Zien er Zeer Gaaf uit En zitten erg gaaf uit ik heb er een Gratis gehad van mijn vriendin En Ook heb ik zelf op mijn naam ook een gekocht en een Gratis echt heel Gaaf uiterlijk

Zit als gegoten.

Prima pasvorm.

Helemaal top volgens mijn zoon

Mijn zoon vond de boxer helemaal geweldig!! Niet alleen het design maar ook de pasvorm. Wij gaan dus wachten op de volgende boxer

Good quality

Good quality and nice design

Kan nie wachten tot ik de volgende krijg

Mooie boxer!

Mooie Halloween boxer snelle levering! Zeer uniek en zit lekker!

Slechte ervaring

Na 2 weken nog niets ontvangen ondanks dat hij direct verstuurd was! Daarom ook na 1,5 week gelijk afgemeld.

Ik heb het pakket nooit ondvangen

Het pakket is nooit binnen gekomen

Not on that ass

It is not on that ass,cause it is so soft and feels the unbrearable lightness of being.

Snel bezorgen en hele goede kwaliteit

Snel bezorgen en hele goede kwaliteit .Ik vind dat ze hele mooie en aparte motieven hebben. Top product.

Zit als gegoten

Zit goed, lekkere dikke stof.

Handig

Eerste zending was netjes, ben benieuwd naar de volgende

Fantastisch concept!

Leuk concept waarin ik elke maand verrast word met welke onderbroek nu weer door de bus komt. Ik laat dan ook met volle enthousiasme mijn onderbroek zien welke deze maand is binnengekomen, haha!

It fits realy well on his bips!

Goedepasvorm Mooie kwaliteit katoen Unieke print

Fits my ass perfectly

Sneller bezorgd dan verwacht en kan niet wachten wat de volgende print word.

Super nice

Ze zitten heerlijk en de print is super nice.

Mooie kleuren en perfecte pasvorm

De boxer heeft mooie kleuren, mooie print, tevens is de pasvorm perfect! Ben benieuwd naar de volgende!

Zit heerlijk

Strakke onderbroek

Ik had altijd Calvin Klein maar deze onderbroeken zitten een stuk strakker en lekkerder!

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen