Verassend goed

Ik had al eerder een paar reclames gezien maar ging er nooit echt op in . Na dat een school genoot het erover had ben ik het eens gaan opzoeken en kwam ik er zo achter dat het leuke printjes en een goeie stof was. De eerste onderbroek loog er niet om het was een heerlijk zittende ondervroeg die een iets langer model had en dat vond ik heel erg fijn. Ik raad dit veel meer mannen aan.

Hij zit gewoon heel goed

Goede kwaliteit en pasvorm!

Boxershort heeft een hele mooie pasvorm en degelijke kwaliteit. Ook hele toffe kleuren waardoor mijn zoontje hem heel graag draagt.

Een heel prettige onderbroek

Een prettig zittende boxershort met een goede pasvorm

Top onderbroek ik blijf ook zeker lid

Eindelijk is er een onderbroek die echt lekker zit

Heb mijn eerste onderbroek ontvangen en paar dagen later aan gedaan en dat voelt meteen goed. De broek zit als gegoten om me lijf. Ook met fietsen zit de broek goed en schuurd niet of kneld niet. Echt een topper.

Mooi product en snel geleverd! Mijn man is er heel blij mee. En dat hopelijk elke maand vanaf nu :)

Past perfect , leuke print

Past perfect , leuke print en snelle levering !!!

Top boxers

Zijn gewoon echt top boxers kan er niks anders van maken gewoon top !!!!!!!!!

Sluit ontzettend goed aan

Geweldige kwaliteit

Heel erg leuke motiefjes. Zachte fijne stof en toch stevig. Ik wil nooit meer andere.

Topkwaliteit in de brievenbus!

De boxershort past perfect, zeer aangename stof en zeer comfortabel.

Goddelijk!

On that ass ondergoed zit hemels! Een openbaring! Ik wil geen ander ondergoed meer dragen naast on that ass! Het pascomfort is goddelijk!

Nog mooier dan op de site zijn ze en ze zitten super lekker!

Zit fijn jammer dat ik niet gewoon meer in een keer kan bestellen

Zit als gegoten

Zit als gegoten

Goede pasvorm, comfortabel, leuk motief

EMINENTIE

Ik kreeg mijn OTA Boxers in een super leuke verpakking met een cool stickertje derbij. Boxer die zit echt lekker en super comfy, echt een aanrader!

Zit perfect..geweldig zoals me vriend zegt

Hele fijne service..top!!!

Zit perfect maar slijt snel

De kleur vindt ik snel slijten na 2x wassen (30 graden) is hij al aardig vervaagd

Super@

Vrijdagavond besteld volgende dag lag de boxer al in de bus. Fijn stofje en zit heerlijk.

Zit goed en zit fijn

Ja zit goed en fijn weinig over te zeggen vind ik

Lekker zittende onderbroek

Snel geleverd en ze zitten lekker dit was mijn eerste gratis onderbroek maar ik blijf klant

Gewoon super.

Goeie service. Snelle verzending. En de shorts zitten erg comfortabel.

Mooie kleur en goede pasvorm

Snel geleverd, doen wat ze beloven

Prima onderbroek met leuke print!

Kwaliteit vergelijkbaar met Hema/Vingino enz en een super leuk concept om maandelijks een onderbroek te ontvangen.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen