Voelt als gegoten

Ze voelen prettig aan, dankzij de "langere" pijpen kruipt de onderbroek niet elke keer omhoog. Vette designs maken het plaatje compleet. Top broekie!

Slechte communicatie

De boxers zijn op zich prima, maar klantenservice is slecht bereikbaar. Wettelijke opzegging van 14 dagen wordt niet gehanteerd met opzegging binnen de aangeven periode, er wordt dan gewoon vermeldt dat er een maand opzegtermijn is terwijl dit niet zo mag. Update: Klantenservice heeft contact opgenomen en mijn aanmelding geannuleerd. Dat is dan wel weer fijn.

Super mooie en fijne boxers!

Echt een aanrader, mooie en fijne boxer, de band is ook aardig breed dus ook stoere onderboxers!

Goede boxershort en snelle levering

De boxershort werd snel geleverd. De maat is ook perfect en hij zit heerlijk. Het is ook fijn dat de onderbroek dubbel van stof is (dus uit twee lagen bestaat).

Alleen On that Ass in mijn kleding kast

Ik haalde altijd Bjorn Borg of muchamalo maar On that ass vindt ik zelf nog beter betaalbaar en zeer goede kwaliteit ook hebben ze leuke printjes.

Hij zit perfect

Hij zit perfect

Prima modelletje

Goeie kwaliteit, leuke printjes alleen mag voor mij wel maatje groter en iets langer bij de benen

Ge-wel-dig

Boxer gekocht als verrassing voor mijn mannetje! Zit als gegoten! Perfecte pasvorm en een geweldige print. Blijf zeker lid!

Top!!!

Helemaal top. Supersnel geleverd,supersnel aangetrokken,perfecte pasvorm...kortom he-le-ma-al top!!!!

Perfecte pasvorm. Zitten als gegoten!!

Top man

Zit heel lekker

Man wat ziet mijn lieverd er sexy in uit.

Geweldige slip, zit perfect. Daar kan je in gezien worden in één woord SUPER!

Snelle levering boxer zit goed

Nu wachten op de volgende ben benieuwd

Goede service en kwaliteit!!

Formidabel, heel leuk om iedere maand een andere onderbroek in de bus te krijgen!

Helemaal top

De onderbroek zit goed is fijne structuur de pijpen rollen niet op

Normal

de tekening van de boxer is niet hetzelfde als de advertentie....wanneer de boxer uitgerekt is op het lichaam zien sommige tekeningen er anders uit....ook de kleur is minder fel...maar aan de positieve kant is het materiaal goed en comfortabel

Leuke onderbroeken van goede kwaliteit.

Over het algemeen erg prettig. Er is wel iets mis gegaan tijdens het inschrijven waardoor ik 2 mailtjes krijg waar normaal 1 mailtje word verstuurd. Maar los van dat is alles foutloos gegaan. De onderbroeken zitten lekker en zijn van fijn stof en een hoge kwaliteit. Ook hebben ze leuke printjes, een stuk beter dan al die andere saaie eentonige onderbroeken.

Geweldige service en snelle bezorging

de service is goed en het werd snel geleverd

Zeer goed passende onderbroek

Boxer heeft een goede sluiting bij de benen en mooie brede band rond lichaam maakt het af. Zeer leuke motief maakt het ook nog een mooie onderbroek om te zien.

Na de proef boxer niks meer ontvangen

Wat een slechte zaak! Na de proef boxer niks meer ontvangen maar de afschrijving gaat wel gewoon door! Ik wil per direct opzeggen maar het lukt niet meer om in te loggen!

Een gave en fijne boxershort.

Het is een boxershort, maar dan met een gave print en ook zit hij ongelooflijk lekker.

Zitten goed en zijn mooi

Onderbroeken zitten comfortabel en zien er mooi uit .

Zit lekker en van goede kwaliteit

Zit lekker , en kruipt niet omhoog Kortom zit heerlijk

Raar dat er geld word afschreven maar niets word verzonden

Er word 30 september 9.99€ afgeschreven maar krijg er verder niets voor terug. Hoe is dat mogelijk als je niet kan leveren blijf dan ook van me geld af.

Ik heb veel boxershorts van bjorn borg calvin klein enz enz dus altijd goede boxers gedragen nu ik deze al een tijdje heb liggen die in de kast deze boxers zitten super goed en blijven netjes zitten kruipen niet omhoog gewoon goed

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen