Ben in het geheel niet tevreden.

Proef pakket besteld en nog steeds niets ontvangen we zitten op 2 weken. Geen communicatie mogelijk waar mijn boxershort blijft, echt slecht. En dan nog de 0,01 cent ter bevestiging voor het afsturen. Dat is dus een automatische incasso waar je slecht van af komt. De boxershort zien er gaaf uit maar als het zo moet laat maar zitten. Wil er graag één proberen maar dan moet ik hem wel ontvangen. Mvg lex

Goede boxershort

Mijn eerste boxershort ontvangen,en deze zit echt lekker en ik denk goede kwaliteit

Goeie kwaliteit

Mooie goeie kwaliteit. Bozers hebben een fijne dikke stof. Groot verschil met de action boxers die ik gewend ben.

Lekker zacht stof,mooie print

Comfortabel,zit echt lekker ,goede maat

zit als gegoten

Ik heb een proef exemplaar besteld, en deze was ook erg snel verzonden en binnen. De boxer zit als gegoten en goed op alle punten. Zou hem zeker weer bestellen als hij niet zo duur was geweest.

Niets aan toe te voegen. Doorgaan zo

u

awesome perfect

Coole print en zit gewoon goed!

Leuke coole print. Lekker stofje. Staat en zit top!

Helaas te strak op litteken weefsel

Prachtige boxer hele mooie jungle print voelt fijn mooie stof

Zitten super fijn!

Super fijne onderbroeken

Mijn ervating is dat ik tot op heden niks heb ontvangen. Mijn ervaring was/is dan ook van korte duur en wordt neeindigt.

Comfortabele boxert

De boxert zit lekker. Ook fijn dat de pijpjes wat langer zijn. Blijft goed in de was en is van een fijne stof gemaakt. Tot nu toe na 3x dragen nog geen negatieve punten gevonden.

FantASStic on my ASS

Superfijne boxershort van on that ass. Ik ben benieuwd naar de volgende.

Boxer zit goed, gave print en levering gebeurt maandelijks! Helemaal super!

Boxer zit goed, gave print en levering gebeurt maandelijks! Helemaal super! Printjes zijn erg divers en ware kunstwerken. Ook krijg ik positieve reacties op de pasvorm en de uitstraling!

Fijne onderbroek en goede bezorging.

Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de nieuwe onderbroek die ik heb ontvangen. Het zit perfect, en is erg zacht. Ook de bezorging was fijn en heel snel, niks om over op te merken. Eigenlijk was alles perfect.

Perfect pascomfort van dergelijke materiaal

1ste levering gehad. Snelle levering Dergelijke kwaliteit. Goede pascomfort. Ook na wassen nog steeds mooi in kleur en fijn pascomfort je heb niet idee dat je boxershort aan hebt :-). spijt van dat ik niet eerder hieraan ben begonnen.

Heerlijk onderbroek, leuk dessin ook.

Onderbroek netjes verpakt, door de brievenbus. Zit lekker, fijn ook die wat langere pijpjes. Laat er maar meer van doorkomen. Hoop dat ik de Halloween onderbroek ook krijg, ziet er erg leuk uit. Bedankt ON THAT ASS!!!

Zit goed

Het zit geweldig.

Het voelt als een cadeautje als het binnen komt.

Quality is good

Quality is good, but expensive.

Super goed

Ze zijn mooi en zitten erg lekker

Super ben er heel blij mee

Ik keek uit naar mijn bestelling. Deze werd snel geleverd en was meteen enthousiast. Zit heerlijk. Mijn broertje gaat zich nu ook aanmelden. Ik kijk al uit naar wanneer de volgende komt

Zeer blij

Zeer blij meer jammer dat ik het niet kan betalen zitten super

Fijne onderbroek zit lekker mooi design

Ondergoed past goed leuke prints. Nen benieuwd naar de volgende:)

Zit als gegoten.

Heb eral veeeeeeeel soorten en merken versleten maar deze zitten als gegoten perfect.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen