Waardeloos

De try out boxer ontvangen. Daarna nooit meer iets van vernomen. Waardeloos. Kwaliteit is ook niet best.

super zittende boxer

De boxer zit goed, houdt zich goed na het wassen. Tot nu de beste boxer die ik al gedragen heb.

Voldeed aan de verwachting die ik er van had

zit perfect

zit goed fijne stof

Prima boxer, goede pasvorm en zit erg fijn. Materiaal voelt prettig aan.

Fijne comfortabele boxershort

Fijne comfortabele boxershort

goede pasvorm, kruipt niet op

goede boxershort die niet opkruipt. goede pasvorm.

Heerlijk zittende boxer met gave print

De boxer zit heerlijk en het dessin is heel gaaf. Ik kijk ernaar uit om de andere prints te ontvangen.

Ik heb niets ontvangen

Helaas heb ik geen short ontvangen. Ik hoop deze alsnog te mogen ontvangen.

Zitten prima

Prima pasvorm.

Prima pasvorm.

Geweldig!

Mijn man cadeau gedaan. Zit goed en blijft mooi met wassen!

Zitten perfect

De boxershort zit super fijn,goeie kwaliteit,en een geweldige bewegings ruimte

Mijn ervaring met een onderbroek was goed maar niet prima, want het maat is kleiner dan het gewoon maat maar de Kwaliteit was het goed:)

Strakke boxershort

Uit 39 jaar ervaring van het dragen van onderbroeken, de betere en de mindere boxers gehad. On that ass boxers houden de boel goed op hun plekkie en hebben geen uitgelemmerde zijdes op het einde van de dag. Ook de afwisseling van de lay-out bevalt me wel.

Het zit lekker

Ik heb het 1x aangedaan en na voetbal ermee gedoucht en toen het droog was heb ik lichte pluisjes gezien aan de onderkant

Nice fitting comfortable voelt lekker en girls love it

Bezorgd aangetrokken en hopen dat de volgende snel komt

Mooie goed passend underware toffe prints en gemakkelijk aan te schaffen

Leuk broekje !

Leuk broekje en zit lekker !

Weet ik nog niet,ik heb het artikel nog niet binnen gekregen

Wij hebben nog niks binnen gekregen en daarom kunnen we het niet met jullie delen. Vriendelijke groet Jolanda Tamming

zit lekker

mooi spul

Heb dit nooit eerder gewild! Eens moest de eerste keer zijn heb hier totaal geen spijt van,in een woord GEWELDIG

Gomez bueno

Bonjour je devais recevoir un boxer à partir du 17 octobre pas encore reçu ??????

Super super

Mijn man is er heel blij mee het zit super goed

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen