super super

super super

Goede kwaliteit maar mijn zoon heeft ze ook al 1 jaar maar heeft al 2 maanden niks binnen gehad hoop dat mij niet gaat gebeuren!

Comfortabel en mooi!

Wat een comfortabele boxer en prachtig design! Ook na het wassen blijft ie mooi. Geen scherpe randjes, dus voor mij een blijvertje.

Long short, less fitting

Op zich leuk, leuke print enzovoort. Naar mijn smaak te lange boxer. Hebben jullie al eens brief of slips overwogen? Ik denk dat er wel een grote vraag naar kan zijn namelijk!

Mooie boxershort

Simpel te regelen, mooi design. Zit lekker.

Toppie

Mooie kleur, perfecte pasvorm, goede kwaliteit kan niet wachten op de volgende.

Super fijne aansluitende boxershort!

Eindelijk een boxershort die alles lekker op zijn plek houd, er goed uitziet en ook nog eens lekker zit! Nu nog hopen dat ze wat langer mee gaan, dan is het helemaal geweldig!

Wat een geweldige boxer

De vorm is geweldig. Als je hem aantrekt zit die fantastisch. Een boxer om aan te bevelen aan andere. Wat ik ook gelijk heb gedaan

Ziet er goed uit en past perfect helemaal blij leuke print

Het zit heel goed

Zit goed, lekker stoffie

Geweldige onderbroek ik blijf lid

Een onderbroek die zit als een 2de huid

Mijn eerste gratis onderbroek (Furry) zit als gegoten en als een 2de huid en voelt dus super zacht. Hij is uiteraard ook al in de wasmachine geweest en ook deze proef heeft de onderbroek prima doorstaan. Heb daarbij wel de aanbevelingen opgevolgd. Kijk uit naar de volgende zending…

Prima pasvorm vrolijke kleuren

Leuke vrolijke kleuren. Zit goed om de benen en kruipt niet omhoog. Geen krimp na eerste wasbeurt dus maat vast. Benieuwd naar het volgende ontwerp.

Mijn zoon is er heeeel blij mee

Pasvorm perfect, mijn zoon is 14 en dit merk past zoals hij het zelf zegt: bij zijn stijl, daarbij ook nog heel snelle levering!

Top en sluit fijn aan, geen druk punten

Ik zou hem iedereen aan bevelen! Serieus

Super onderbroek heb er een om te testen wil graag kid worde

Voelt goed , zit goed goede kwaliteit

Ziet er leuk uit maar gaat teveel wat kleur betreft naar het kinderlijke . Top kwaliteit

Goede kwaliteit en zitten heerlijk

Nee heel veel verschillende soorten merken onderbroeken te hebben gedragen vind ik deze verreweg het lekkerst zitten en qua kwaliteit het beste aanvoelen. Ook de patroontjes en kleurtjes zijn erg leuk!

Zitten onwijs lekker.

Ik droeg altijd bjurn- borg boxers, maar daar ben ik nu van af gestapt. Dam wat zit ON THAT Ass lekker. Het stofjes is lekker zacht en schuurt niet bij de lies. NOOIT meer een ander!!!!!

Eenvoudige site met top boxershort!

Webiste makkelijk te gebruiken en Boxershort kwam eerder dan verwacht. Ziet er stoer uit en zit lekker. Top!

Top Boxer

Boxer zit goed De pijpjes van de boxer kruipen niet omhoog Gewoon top Boxer

Hij zit als gegoten

Mooi boxer zit gewoon perfect

Mooie kwaliteit

Makkelijk, past zo in de brievenbus

Goede kwaliteit en pasvorm

goed produkt

zit erg lekker goede stof

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen