De onderbroek zit erg lekker

Erg fijne stof en zit lekker.

Topkwaliteit

Zitten heerlijk. Goede kwaliteit, sneller levering, leuke printjes

Lekkerrr

Heerlijk onderbroekie hier wil ik dr meer van

Zeer mooie, comfortabele boxer met te leuke originele print

Super leuke boxer en echt een cadeautje. Leuke en originele print. Zit heerlijk, voor elk moment. Tijdens werk, met sporten, voor elk comfort.

Zit super comfortabel

Ze zitten heel lekker jammer dat ik er niet meteen 10 kan kopen

Heel mooi

Mooie boxer, echt tevreden

Excellent!

The design of the boxer is quite fancy! The quality is good as well. The company shipped the parcel quickly after placing the order! One suggestion would be to improve the website so that customers can cancel the membership themselves. Currently, there isn't a membership cancelation option. We have to contact the customer service by email.

ik vond het zooo lekker zitten. perfect zelfs, leuke prints, en ik kan hem lekker laten zien aan de

Thank You For this experience

Great fit and service

Monthly quality surprise on that ass

Cadeau

Cadeau gegeven, En hij bevalt super! Goede kwaliteit en een hele leuke print.

Zit lekker en comfortabel.

Zit fijn sluit goed aan. Een hele fijne boxershort!

De boxershort is perfect!

Zit er erg leuk; met de print op de boxershort

comfortabel

hele mooie en comfortabele onderbroek, super.

Zit goed

Deze boxer zit erg lekker en blijft ook nog eens goed zitten

Mijn zoontje wilt het liefste elke dag deze onderbroek aan! Zodra die uit de was komt en hij ziet hem is het "die die" (bijna 2 jaar).

Heel comfortabel kwalitatief spul!!

De stof is heel flexibel, zacht en het is comfortabel is het geld zeker waard zeker een aanrader!

Zit super on your ass!

Zit super on your ass!

Zit goed

Leuke fijne boxershort

Tevreden

Zit heerlijk goede kwaliteit

Van boven- tot onder-goed

Bestelgemak: Prima, kinderlijk eenvoudig. Levering: Snel en netjes verpakt. Pasvorm: Tikje aan de grote kant. De tweede onderbroek laat ik een maat kleiner komen. Kijken hoe dat zit. Kwaliteit: Dik in orde. Beheer account + 'abonnement': Prima. Zit duidelijk en eenvoudig in elkaar. Wijzigingen aanbrengen of stopzetten is een peulenschil.

Geweldige onderbroeken

Ik vind ze geweldig zitten en ze hebben ook altijd leuke designs

Erg comfortabel

Een uitstekende pasvorm! Zit dus heel lekker.

Completely happy

Once translated I was completely happy with the goods and service

Amazinggggggg

Geweldige boxershorts en niet te vergeten de prints.. super niceeee

Niets ontvangen, proefperiode opzeggen werkt omslachtig

Aangemeld voor 1 proef boxershort (augustus 2021), daarna zou ik nergens aan vast zitten. Heb het proefabonnement opgezegd op het eerst mogelijke moment wat ik kon kiezen via de website, waarop ik een bevestiging kreeg dat dan wel de augustus en september boxershorts nog verstuurd zouden worden en in rekening gebracht. Dit was niet zo geschetst in de voorwaarden van de proefperiode. Uiteindelijk na mail contact alsnog weten op te zeggen, maar zou niet zo moeten werken. Maak het opzeggen binnen de proefperiode gewoon eenvoudig, dat is een veel fijnere klantervaring uiteindelijk. Ik wacht nog steeds op de proef boxershort, dus ga het abonnement zeker niet nemen. ------------------------------- N.a.v. deze recensie heeft de klantenservice contact opgenomen over de nooit aangekomen boxershort, heb mijn gegevens doorgeven, één week later nog steeds niets ontvangen. Recensie heb ik dus ongewijzigd gelaten.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen