Alles is gewoon heel en normaal binnengekomen zoals het hoort. De onderbroek is de juiste maat. Het is van goed en comfortabel materiaal gemaakt. De service was daarnaast ook erg goed! Ik raad het zeker aan als je niet genoeg van onderbroeken kan krijgen

Heb hem meteen aan geschoten en zit perfect

Positief maar beetje sceptisch

De eerste (gratis)boxer ontvangen. Prachtig is ie en zit heerlijk. Maar helaas is er iets mis met het stiksel, laat deels los. Nu mocht ik deze retour aanmelden maar ja, dat vind ik gedoe. Hopelijk zijn de betaalde boxers wel in 1 keer goed ;-) Anders stuur ik ze wel retour...

Prima ondenbroekje, leuk motief

Mooie onderbroek, goeie kwaliteit, zit lekker

Beste onderbroek die een poep kan hebben!

Zit lekker, direct gepast, mooie print. Het beste voor je kont op dit ogenblik

TOP

Werd snel geleverd, en de boxer zit als gegoten! Mooie print , uniek, en mooi!! Kortom,,, TOP!

Moest meteen 2 onderbroeken afnemen

Moest meteen 2 onderbroeken afnemen en vind Calvin Klein fijner

Snelle en goede service

Perfecte pasvorm en mooie designs

super goed

de ondergoed zit goed op de juiste plekken zakt niet af echt en is lekker comfortabel echt een aanrader dit is mijn nieuwe favorite onderbroek 100/10

Goede kwaliteit, goede service. Website zit goed in elkaar. Leuk idee en het zijn leuke ontwerpen.

Mooie stevige Boxer short

Ik heb deze onderbroek via mijn zusje besteld voor mijn zoon van 14. Ik was blij verrast daar deze de dag erop aan in de brievenbus lag. Het enige nadeel is dat de kleur na wassen met speciale kleur wasmiddel, al na 1 x was vervaagd.

Heb nog niets gekregen

Heb nog niets gekregen en is al meet dan 5 dagen geleden

prima onderbroek zelf had ik het fijn gevonden als de pijnen iets korter waren

Leuke, goedzittende boxershort

Hele fijne boxer met een leuk motief!

Top service en snel geleverd!

Zitten heerlijk en leuke patronen Helemaal blij mee:)

Fijne boxershort en leuke print

Ik vind de boxershort er fijn dragen. Is van goede kwaliteit en er zit een leuke print op.

Cool design

Cool design en zit ook goed

Jammer dat er geen damesboxer is

Jammer dat er geen Damesboxer is

Goede kwaliteit en pasvorm

Goede snelle levering Goede pasvorm en kwaliteit

Megachille onderbroek!

10 euro per maand is aan de prijzige kant maar de patroontjes zijn ontzettend tof en de pasvorm vind ik zelf veel fijner dan bij andere onderbroekmerken. Zeker een aanrader!

Mooie kleuren en kwaliteit

Jammer dat je een broek aan moet doen op straat anders is het al mooi om te zien.

Zit lekker

Service werkt naar mijn mening heel goed. Ook zijn de onderbroeken zelf van goede kwaliteit en zitten goed!

Geweldige boxer zit heerlijk mooie stof

Een dag na bestelling al in huis prima verpakt goede service ben helemaal tevreden.

Zit uitstekend

Het zit lekker.

Super!!!!

De boxershort van on that ass kwam zeer mooi verpakt binnen vervolgens heb ik hem gepast en was ik verbaasd hoe! fijn die zat ik heb hem zelfs om de dag uitgewassen om hem steeds weer te kunnen dragen en kan niet wachten op mijn volgende!!!!!!!

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen