Zit goed

Deze boxers zitten goed. En zo te voelen is het ook echt kwaliteit

Heel fijn

Goede ervaring! Fijne onderbroek en goede service! Hoj werd eerst retour gestuurd wegens onbekende reden, maar binnen 2 dagen was de nieuwe er al!

Zit super fijn

Ik heb die eerste gratis geprobeerd en ik vond het een van de fijnste onderbroeken die ik heb gedragen. Ik ga zeker door merude abbonoment en zal al mijn oude onderbroeken langzaam vervangen met ON THAT ASS!

Super broekkie!

Voldoet volledig aan verwachting. Zit lekker en ziet er nog top uit ook !

Ik ben heel tevreden hij zit lekker de kwaliteit is echt goed

Uitstekend zitcomfort

Na ontvangst meteen aangetrokken. Zat als gegoten en ziet er mooi uit. Ook mijn vriendin was tevreden

Geweldig!

Super vette kleuren, zit lekker strak. Bij veel onderbroeken van dezelfde maat heb je gewoon geen strakke aansluiting bij het kruis, hier is dat echt perfect! Een echte aanrader!

Lekkere boxershort

Zit goed

Zit perfect

Zit perfect, ff wachten hoe die de was doorstaat maar qua pasvorm zit ie goed.

Tot nu toe is het de beste boxershort die ik ooit aan heb gehad. Goede pasvorm, goede rek. Kortom: Fantastich!

fantastisch

Zit als gegoten.

Mijn vriend is er echt blij mee

Hij is echt geweldig

Zitten lekker en zijn mooi

Leuke print harde stof

Ik vind de stof te hard nix voor mij.

Valt goed, zit lekker, fijne stof.

Ik ben al langere tijd op zoek geweest naar een fijne boxershort. Dus ik dacht laten we eens de trial van on that ass bestellen. Geen spijt van, de boxer valt goed, zit lekker en de stof is niet irriterend.

Geweldige onderbroek, goede service!

Erg mooie onderbroeken voor een mooie prijs en goede kwaliteit. De service is erg goed en word in een mooi zakje opgestuurd. Kortom, een aanrader!

geweldig

wat een goede service

Niet tevreden

De eerste ontvangen.2e is wel 9.99 euro op23 Jullie afgeschreven maar niet ontvangen zeer teleurstellend

Mooie en goede kwaliteit onderbroeken

Zelfs na een jaar en vele malen dragen zien de onderbroeken er nog nieuw uit en zitten nog goed. Designs zijn ook leuk en uniek!

Top zitten zeer goed

Top producten

Fijne boxershort

Fijne stof, sluit mooi aan en een hele leuke print!

fijne onderbroek

zit lekker en fijne stof

Kwam binnen in een leuke verpakking. Mijn moeder dacht dat ik weer eens snoepjes had besteld. Ze zitten erg fijn. Ik draag ze eigenlijk meer als chill/pyjama broekje dus heb ze de afgelopen week elke dag aangehad. Kan niet wachten op volgende maand als er weer een nieuwe binnenkomt.

de boxer zit erg lekker

na mijn membership afgesloten te hebben had ik binnen 2 dagen mijn boxer binnen. erg snelle leverging dus. en de boxer is meteen de goeie maat(misschien heb ik geluk gehad). De boxer is erg mooi, leuk design en zit erg goed. Ik kan ieder geval niet wachten tot de volgende levering.

Just perfect on that ass!!!

Pakketje zeer snel ontvangen, mijn zoon kon niet wachten en meteen aangetrokken, vette print, perfecte pasvorm en super mooie kwaliteit.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen