Ik wil hem eigenlijk niet meer uit doen.

Perfecte pasvorm, ook na het wassen, zit goed en blijft lekker in model. Ik kijk uit naar mijn volgende boxershort.

MOOIE PRINT FIJN BROEKJE

Heb mijn eerste gehad en de print is geweldig en het broekje zit lekker wacht vol verwachting op de volgende

Mooi

De boxershorts hebben een mooie pasvorm en blijven ook na het wassen mooi. De prints zijn geweldig

Heel tevreden.

Mooie print en zit heerlijk.

Kleurrijk

Verrassend, kleurrijk

Goede kwaliteit, leuke print en hij zit heerlijk!

Helemaal top

Top kwaliteit en leuk design.

Past perfect.

Is voor herhaling vatbaar.

Super kwaliteit, zit heerlijk en ziet er ook nog leuk uit.

Zit lekker, past goed & ziet er leuk uit

Mooie comfortabele broek.

De thema en de kleur zijn hartstikke mooi.

Negatief

Ik vond het niks en heb meteen opgezegd.

Heerlijk

Zit heerlijk, kan niet wachten op de nieuwe kocht altijd goedkope onderbroeken maar deze IT veel lekkerder.

Love it

Erg leuke patroontje's op de boxer, en het zit onwijs lekker!

Zit goed op mijn ass

De onderbroek is van goede kwaliteit, als je een onderbroek zo koopt van goede kwaliteit betaal je al snel €20,- per onderbroek. Dan is dit toch goedkoper en een slim verdien model terwijl ik er ook goedkoper mee ben! Kwaliteit is gewoon goed, je voelt het nauwelijks zitten en schuurt niet, zit ook niet krap. Dus top top top! Top en slim!

Goeie pasvorm

De boxershort zit goed en heeft een goeie pasvorm waardoor hij goed blijft zitten en niet omhoog kruipt

Goed passend, Fijne kwaliteit en luchtig om dragen

Zit heel fijn

good fit

I think the size fits just right. It is a pity that the one sent to me was not the one I ordered.

Past goed zit fijn top onderbroeken

Heerlijk

Zitten echt top

Comfortable

Comfortable on my sweet ass

Zit heel lekker

Het is een hele goed zittende boxershort ben er heel blij mee

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen