Zit lekker

Fijne, goedzittende onderbroek!

De onderbroek zit heel fijn en is precies de juiste maat. We hebben dit abonnement afgesloten omdat na heel veel proberen dit de fijnste onderbroeken zijn.

Perfect zittende boxer

It's good for me but the price is higher than I thought

Amazing piece. Can’t wait to get the other ones.

So comfy and really good quality. I’m impressed with it.

Fijne boxershort

Ik vind het een mooie boxershort alleen moet ik een L hebben ben ik achtergekomen.

mooi en zit lekker

dat pakketje kwam binnen en het voelde als een kadootje! hij kwam binnen en ik zag hem op de tafel liggen, dat oh zo mooie pakkie! ik nam een douche en trok die boxer aan! de print is super mooi en hij zit ook heel erg lekker! en dan denk je er ook nog is over na dat dit iedere maand zo is! echt niet te geloven

Hele fijne comfortabele boxers

Ik heb het idee dat de boxers van goede kwaliteit zijn, ik draag deze heel veel. Ik vind de kleuren en ontwerpen ook heel creatief

Zit lekker en ziet er goed en een zeer goede service

Uitstekend goede boxers

Leuke aanbieding

Meteen de juiste informatie over de regels. Is echter mijn eerste keer.

Zit goed,goede kwaliteit.

Hij zit gegoten

Heel erg fijn zittende ondergoed

marvelous

gewoonweg perfect , nooit een ander merk meer ..dankbaar voor deze ervaring

Super onderbroeken

Fijne lekker zittende onderbroeken voor een goeie prijs en ze zien er leuk uit

Nice boxer

Nice boxer

Zalige boxers

Ik wil geen andere meer. Comfortabel en machtige design! Waar voor zijn geld. Surprise every month

Helemaal top

Top boxers

Zitten perfect en mooi design

Ze zitten erg fijn en de kwaliteit is top

Erg fijne onderbroek

De onderbroeken zijn van een fijne stof en zitteb goed. Daarnaast zijn ze natuurlijk nog mooi ook

Strak en beter dan andere onderbroeken.

De onderbroek zit namelijk goed en strak en zakt zit niet vervelend. Sommige andere onderbroeken doen dit namelijk wel. Dit is heel fijn!

Top broekie

Zit als gegoten.

Heerlijk zittend ondergoed voor een prima prijsje.

De bestelling was binnen no time binnen en kwam in een leuke verpakking. De onderbroek zelf zat geweldig en voelt heel fijn aan. Ik heb geen ervaring met de klantenservice, maar voor wat ik heb meegemaakt, gaat alles snel en gestroomlijnd. Ik ben zeer tevreden!

Fits Like a Glove

Zoals jullie zelf al aangeven, heb ik hem direct aangetrokken en inderdaad….. hij zit als een zijden doekje zo heerlijk en heb hem al sinds dag 1 non stop aan. Dat is een geintje natuurlijk!! Doe hem liever niet meer uit, maar dat is natuurlijk goor!! Top kwaliteit en zal ook zeker voorlopig het abonnement door laten lopen. Die 3 maanden gratis zeg ik uiteraard ook geen nee tegen.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen