Zit erg comfortabel

De boxershort zit echt geweldig goed, past mooi en is ook nog eens lekker comfortabel. Verder blijft de boxershort goed zitten en kruipt niet in de lies. De prints zijn ook wel tof, doch niet altijd mijn persoonlijke smaak. Het zou nog beter zijn als je kan kiezen uit een bepaald thema. Vandaar een solide 9/10.

Mooie onderbroek met goede kwaliteit

Zit heerlijk, goede kwaliteit, mooie prijs en mooie printjes erop!

Lekkerste onderbroeken ever

Ze zitten lekker wil ze het liefst elke dag aantrekken

Fijne snit

Mooie goed afgewerkte en goed zittende boxershort

Draagt lekker, leuke kleur.

Zit echt supper ook naa het wasen!!!

Fijne stof, netjes verpakt, kruipt niet omhoog, brede band. Al met al de boxer zit heerlijk, ik blijf zeker lid!

Een mooie boxer nice Colors en zeer goede kwaliteit

Hij zit lekker

Hij zit lekker en wil nik anders meer

Helemaal super!!!

Ik had er eerst maar een hard hoofd in, Maar nadat ik de onderbroek aantrok was ik verkocht. Nou dacht ik dat een 10tje duur was. Maar een HEMA onderbroek is maar €0,50 goedkoper... Puntje bij paaltje, top kwaliteit voor een hele degelijke prijs.

top

Zit goed

Geweldig comfort

De boxershort voelt aan als een van de beste dingen die ik draag kwa boxershorts, ik heb nog nooit echt een merk gedragen kwa boxershorts, en dacht, ga het toch eens proberen, en kan met 100% tevredenheid zeggen dat ik er positief over ben.

Prachtig

Beste onderbroeken beter als calvin klein of tommy hilfiger zitten mooi goed klimt niet tussen de ballen hahahaha betere onderbroeken heb je niet beste beste beste onderbroeken wat ik heb gehad

Snelle levering (binnen een dag) en geweldige kwaliteit. Ook vind ik persoonlijk de designs heel mooi.

Heerlijk comfortabel!

De boxershort zit als gegoten. De pijpen zijn niet te kort, zoals ik het graag heb.

Goeie kwaliteit

Snel in huis, mooie zachte kwaliteit en leuke print. Wel jammer dat we niet oudere versies kunnen kopen!

Als een wolkje onder je kont

Ze zitten heerlijk, hebben platte naden (vind ik zeer belangrijk) en de stof zit ook heel erg fijn.

Boxter

5 Star service

Zit top en mooi

Netjes verpakt bezorgd.

Erg mooi ondergoed

Ze zitten geweldig goed

De On That Ass boxer short zit als gegoten

Past perfect , fijne stof. Blijft goed na het wassen. Je voelt goed het verschil met een andere merken , die nu verleden tijd zijn!

Beste uitvinding ooit voor een moeder met 3 opgroeiende boys!

Snelle service Leuke boxers Prima prijs. Locale ondernemer.

Zit lekker is goede kwaliteit en heel snel binnen

Mooie onderbroek, zit lekker en is goede kwaliteit.

Onderbroek zag er goed uit, meteen aan gedaan na de douche. Zat meteen geweldig.

Zitten heerlijk

Slim verpakt en zitten echt heerlijk

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen