Niets ontvangen en opzeggen zonder verplichtingen niet mogelijk

Het aanbod om gratis een boxershort te proberen zonder verdere verplichtingen is een grote leugen. Het gratis exemplaar is nooit ontvangen en opzeggen gaat niet per direct maar is nu alleen mogelijk met een opzegtermijn, dus hoezo geen verdere verplichtingen? Kortom: 1 grote misleidende reclame

Waar blijft mijn gratis exemplaar?

Heb vervolgens een model besteld waar geen bedrukt iets op staat krijg ik er 1 waar wel wat op staat denk ik zal wel een gratis exemplaar zijn kijk ik op mn rekening is het geld er ook al af geschreven. Heb er melding van gemaakt dat ik nooit een gratis exemplaar heb gehad krijg ik een mail dat het helemaal goed komt en er 1 opgestuurd krijg nou heb hem nooit ontvangen wat een slecht bedrijf. Moet wel zeggen degene die ik BETAALDheb zit wel lekker

Lekker comfortabel en heel mooie keur.

Bestelling kwam snel binnen en kan meteen de boxershort uitproberen.

Superfijne onderbroeken!!!!!

heel cool product

dit product past heel goed bij het menselijk lichaam. de stof is zo zacht. ontwerp is zeer compatibel met het lichaam. als je de juiste maat van het product ophaalt, kun je zien wat ik bedoel. de prijs kan een beetje hoog zijn in vergelijking met anderen. Maar het product is erg mooi

Zit heerlijk, vorm zit erg lekker. Blijft mooi na het wassen. Een super topkwaliteit!

Heerlijk

Past goed. Zit goed. Voelt goed

Mooie boxershort

Snelle levering en een mooie boxershort.

Goede onderbroek

zitten lekker en zien er goed uit.

Goede onderbroeken echter vind ik het zelf net iets te duur als student zijnde...

Zo gaaf en zit super!!!!!

Hij is perfect mooi design en zit goed

Comfortabel

Beter dan boxershorts die ik eerder heb gedragen

Zitten perfect!

De onderbroeken passen perfect! Geen gezeur met dat ze omhoog kruipen of iets! Een van mijn favoriete onderbroeken

Mijn zoontje van 9 is er helemaal blij mee. Hij zit perfect en de kleuren/figuren ook geweldig. Hij kan niet wachten op de volgende

Comfortabele boxershorts voor een comfortabele prijs!

Heb mijn eerste proefboxershort ontvangen. Pakket past gewoon door de brievenbus, altijd makkelijk. De boxershorts zitten heerlijk en zijn ook nog eens zeer betaalbaar. Ook elke maand een leuk, uniek motief!

De onderbroek zit perfect

Ik wou nooit een boxser onderbroek Maar nu ik deze heb wil ik geen andere meer. Kan niet wachten op de volgende.

Prachtig!

Goeie pasvorm, leuke kleurrijke boxershort die erg fijn draagt. Ik ben zeer tevreden, hele mooie kwaliteit.

Heel erg goed

Mooie goed zittende onderbroeken

Hij zit geweldig

Hij zit echt lekker alsof je het niet eens vielt dat je een onderbroek aan hebt.

Goed alleen duur

De onderbroek paste goed, maar een abonnement is erg duur.

Zeer goede service

Ik heb sinds juli een abonnement op OnThatAss. Toen vond ik de boxershort van juli zo leuk dat ik die graag nog extra wilde bestellen. Toen ging er iets fout waardoor ik deze gratis heb gekregen. Vanwege mijn eerlijkheid heb ik zelfs nog een extraatje ontvangen! Top service vind ik dit! Daarnaast ook hele fijne boxers

Snel binnen in de brievenbus en zitten erg lekker

Ik had mijn eerste onderbroek besteld en had hem 2 dagen erna binnen. Meteen aangetrokken en hij zat ook erg lekker.

Leuk verjaardagscadeau voor vriend

Super leuke boxers en van goede kwaliteit

Fick aldrig denna månads paket.

Till början var jag väldigt nöjd då jag fick 1 par kalsonger när jag börjat prenumerera. Nu har det gått 10 dagar utan att jag har fått andra månadens kalsonger trots att jag betalat och redan imorgon ska jag betala för nästa par. Helt oacceptabelt!

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Fijne goeie onderbroeken

Super onderbroeken zitten goed en zijn in leuke verschillende sorten

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen