Goede snelle levering.

Normaal heb ik aan maat L Voldoende nu is de door mij bestelde maat XL bijna te klein.

Prima , goede pasvorm

Fijne stof en pasvorm

Zit lekker

Mooie kleuren zit lekker mooie pasvorm

Zit fijn snel geleverd

De onderbroek zit erg fijn alleen zou wel 1 maatje groter nemen volgende keer. Hij ziet er erg goed uit en was heel snel geleverd.

Best

Topppie

Leider keine so gute Qualität

Zunächst einmal sitzt sie sehr bequem sagt mein Mann. Für den Preis bin ich leider sehr enttäuscht. Nach 3x waschen (nach Anweisung) verliert die Boxershort bereits ihre Farbe. Schade .. habe etwas mehr erwartet.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Een dikke nulllllllll

Zit nu al ruim 2 weken te wachten op de proefonderbroek. En dan nu nog een mail sturen dat ik hem ontvangen hebt, nee dat is totaal geen service. Zou ook maar eens niet zoveel reclame meer maken op de sociale media want uit de recensies blijkt dat jullie helemaal geen goede naam hebben. Ik zou zeggen LICK my ASS en geen broek van jullie aan mijn kont.

They fit great

It was a good pair of boxers

Top op je bibs

Heerlijk zittende onderbroek Rijk aan kleur Goede pasvorm

zit heerlijk aan de kont

goede pasvorm, niet snel zweten en mag gezien worden....

Pas goed zit heerlijk je voelt hem niet eens . Fijne stof om te dragen Dus gewoon top

Ben er aan begonnen door mijn kinderen maar moet zeggen ze zitten heerlijk..

Zeer teleurstellend!

Er is geen klanten service bij On that Ass. Ik heb mijn onderbroek niet ontvangen en twee keer te veel betaald maar ik krijg op geen manier contact. Ik heb al 5 keer emails naar verschillende adressen! Geen reactie, bellen is niet mogelijk. Wat een afzetters! Heel erg jammer!

Zweetballen!

Nare boxer. Zit niet lekker. Missch. Maat te klein maar ik heb bij alle merken een s. Daarbij zit je kennelijk aan een ‘contract’ vast bij een ‘gratis’ probeer model…… Vrij vreemde constructie!

Mijn zoon is er super blij mee en zitten heerlijk zegt die

Prima product

Eerste ontvangen en zit prima prettige stof

Very nice product!

I really like it, at the first glance I believe that It was not a good choice, but after I received it fell in love with that! That is really nice!!!!

Goed comfort en mooi design

geweldig

pasvorm is prima evenals het comfort

Gewéldig

Hij zit als gegoten

Pasvorm top!

Fijne stof en prima pasvorm. Blij mee!

Toppie zit zalig

Fijne onderbroek. Leuk printje zit als gegoten

Super goede kwaliteit

Het draagt heerlijk

De boxershort past goed en ziet er zeer kwalitatief uit.

Een mooie boxershort van goede kwaliteit.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen