Prima service & Goede kwaliteit

In een tijd van abonnementen op verschillende zaken is al snel het onderscheid te vinden tussen goede en slechte services. Deze behoort tot tot nu toe een van de beste.

Precies de boxer zoals hij hoort te zijn

Ik heb hem natuurlijk eerst gewassen, maar met de eerste keer aantrekken voelde ik het meteen, zo hoort een boxer te zijn. Goede elasticiteit, half lange pijpen, hoge band. Perfecte boxer, voor mij en zeker vele anderen!

Hele fijne onderbroek met precies genoeg rek om fijn erin te bewegenden

Ik vind het een hele fijne onderbroek. Hij heeft precies genoeg rek om fijn snelle. bewegingen te maken. vaak zitten er in andere onderbroeken te weinig rek en gaan ze heel strak zitten bij deze onderbroeken is dat gelukkig niet zo. En ze hebben hele leuke printjes

Snelle levering van super kwaliteit

Ik had eerst een gratis short besteld om te kijken Hoe hij zou zitten qua maat, pasvorm etc de bestelling was er super snel. Dus als alle volgende leveringen dat ook zijn. Zou dat perfect zijn. Ga nu nog snel een bestelling plaatsen zodat de volgende gewoon automatisch gaan. Dus ja zeer enthousiast hierover en hopelijk blijf ik daarom voor lange tijd klant bij jullie.

mooie boxershort!!

Mooie boxershort! na binnenkomst idd direct aangetrokken. Na een paar dagen was ik hem al kwijt aan mijn zoon :)

Netjes op tijd geleverd

Mooie boxershorts, leuk verpakt. Goede kwaliteit en een leuke print. Toppie.

Super materiaal, goede draagcomfort.

De boxershort zat prima.

De boxershort zat prima, een aangename ervaring met On That Ass.

Niks ontvangen.....

Geen niks ontvangen....

hij zit super

het is mijn eerste maar bevalt super

Heel erg leuk

De pas vorm is goed en de print is net zo leuk als op de foto. Misschien nog leuker.

No

Haven't got a shipment yet, free boxers

Goede kwaliteit en mooie kleur

Ik heb een hele mooie boxershort ontvangen gelijk geprobeerd en zit heerlijk. Kleuren zijn mooi vooral moby! Levering was trager dan verwacht maar toch ontvangen erg blij mee

Fijne boxers met een leuke print

Fijne boxershort met een leuke print

Goed bevallen

Mijn eerste oderbroek gedragen en is goed bevallen

Mijn zoon vind hem in een woord:SUPER.

Super leuk ondergoed

Zit lekker mooie kwaliteit

Super Boxer

Zit lekker, kwaliteit is super

lekker hoor

zit goed en is fijn

Beste onderbroek ever

Zit lekker goeie kwaliteit mooie print past perfect heb niks te klagen

Zit heerlijk.

Een goede pasvorm en geen last meer van schavende bovenbenen. Lekkerrrr

Dat zit lekker!

Een comfortabele boxershort met mooie pasvorm en van goede kwaliteit.

zit erg lekker fijn spul

ze zijn altijd lastig te vinden goede boxer die lekker zitten en met wat langere pijpen zeg maar de meeste vallen korten dan ze zeggen op de verpakingen en dan krijg je gouw dat je liezen kapot gaan vooral bij de mensen die over gewicht hebben net als ik helaas maar nu had ik deze boxer als tester dus toen ik hem binnen had heb ik hem eerst gewassen en daarna uit getest en in 1 woord super wand de pijpen zijn langer en bij deze boxer had ik er geen last van dat me liezen kapot gingen of schaal zeg maar dus bij deze hoop ik genoeg info geven te hebben en natuurlijk zo het tof zijn als ik een keer wint wand normaal doe ik nooit aan zulke dingen mee :) oja sorry als er spel fouten of schrijf fouten in zitten wand heb namelijk dyslectisch mvg Rico

Perfect hersteld

Perfect hersteld