Prima voor de fors geschapen man

Prima voor de fors geschapen man. Ik ben er zeer tevreden over Alles blijft lekker op z’n plek zitten zeg maar.....

Beste keus ooit

Beste keus ooit, heerlijke onderbroek. Stevig stretch materiaal. Hele leuke prints. Aanrader en voor de prijs hoef je het niet te laten. Plussssss het grootste voordeel is wel het elke maand ontvangen van een nieuwe onderbroek. Elke maand een cadeautje waar mijn vrouw ik blij wordt.

Snel geleverd en goede kwaliteit.

Snelle levering is altijd mooi! De stof voelt erg prettig aan en daarnaast zit het als gegoten. İk kijk uit naar de volgende levering en de graphics van dat model!

Te klein

Normaal heb ik xl maar deze is te klein dus moet eigenlijk xxl hebben

Zeeeeeer Slecht

De 23ste van de maand juni is er 9.99 van me rekening geschreven Het is nu inmiddels 16juli En zit nog op me 2de onderbroek te wachten Denk dat ik het vandaag maar ga terug boeken

Voldoet niet aan de verwachtingen

Ze verkleuren na 1 wasbeurt En krimpen

Geen boxer ontvangen

Ik heb geen boxer ontvangen in de 10 dagen en nu heb ik wel een abonnement zonder dat ik iets heb kunnen testen of gebruiken.

ok

After they mess up the first time, I did receive the package, it is good material and good quality, unfortunately it is not for me. so thank you for correct your mistake. When I said it is not for me is because the size is good but still to tight on my legs, and it is not the wrong size, it is that my legs are little bit ticker than an average person, so the waist is perfect the length,except that. thank you

Die heb ik nog niet.

Ik had mijn boxer te groot besteld.

Ervaring van mijn vriend.

Hele fijne broek leuk met leuke design! Maar zou best een maatje groter mogen. Bij deze zou ik ook graag de maat L willen bestellen..... Groetjes Debby Drachman.

Gewoon goed

Zit gewoon goed

Jammer dat y de was in moest

Zo'ne goeie heb ik nog nie gehad

Niet ontvangen

Niet ontvangen. Welke adres zou dit gestuurd zijn?

geweldig!

prachtige ontwerp en heerlijk comfort!

Zeer slechte ervaring opgedaan

Sneaky sluikreclame, eerst 1 boxer gratis aanbieden en dan proberen er 1 per maand te verkopen, abonnement meteen stop gezet en elke boxer die ik nog toegestuurd krijg komt meteen retour. PS: boxer zitten voor geen meter

top

top product

top

kwalitatief goed

Perfecte Boxer

Ze zitten fantastisch kruipen niet omhoog en zien er top uit.

Super goede stof

Ik zou eerst bij voorbaat al niet 10 euro willen betalen voor 1 onderbroek per maand maar deze zijn erg fijn dus vooruit maar weer

Niet goed

Wilde mijn abonnement direct opzeggen, maar dat lukte niet! Nu heb ik deze on hold staan maar dan moet ik nog 2x betalen! Wil gewoon proberen, maar geen abonnement

Top top top

Zit heerlijk ook naar 4 x wassen

Als gegoten

Uit de verpakking aan gedaan en niet meer uitgedaan

Zonde dat er een lange broek overheen gaat

De boxershort is van een goede kwaliteit met een perfecte pasvorm. Het design is verrassend en de kleuren blijven mooi in de was. Mijn zoon is er blij mee en dat zorgt dan weer voor een tevreden mam.

Fijne onderbroekjes

Zit goed