Leuke goedzittende onderbroek

Onderbroek zit prima sluit mooi aan. Blijft ook in de was mooi !!

Het is niet wat ik had verwacht

Het valt zeer tegen

On that AMAZING!

Comfortabel dat kan ik je garanderen!

Beter dan de duurdere merken.

Snelle service Prijs kwaliteit een 10+ Pasvorm perfect Materiaal comfortabel Super product.

Snel geleverd, zit perfect, tof design. Aanrader!

Goeie kwaliteit

Heel erg goed, super kwaliteit. Ook met wassen blijft het mooi

Super snelle service, heb mijn lidmaatschap aangemaakt en in 3 dagen mijn eerste al ontvangen. Hele mooie en fijne onderbroeken echt een aanrader

Schnell, zuverlässig, passend!

Die Shorts tragen sich für enganliegende,in der richtigen Größe perfekt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Echt top

Mooie vorm, zit geweldig een uitdaging om iedere maand een nieuwe te ontvangen. Met andere kleuren en motieven. Goede kwaliteit blijft mooi na wassen. Echt super tevreden.

Past en zit goed

Alles is echt strak geregeld.

Alles is top geregeld. Geen moeilijke zaken die het vervelend maken om je aan te sluiten. Goede kwaliteit boxershort.

Mooi goed zittende boxer

Zat als gegoten ,past perfect.

Mooie kwaliteit ondergoed

De levering was op tijd en van goede kwaliteit

It stays in place, shape and fits perfectly

Jullie broeken zijn top. Ze blijven netjes zitten, de band en pijpjes rollen niet op en de pasvorm blijf goed ook na de was.

Miron

niet zone vijne onderbroek

Fijne dikke stof en mooie pasvorm vergeleken met andere merken ondergoed

KWALITEIT VAN DE ONDERBROEK EN PASVORM FANTASTISCH.

De perfecte pasvorm

Leuke prints en ze zitten heel comfortabel

Zit super!

Model is goed, stijl en kleur eveneens. Maar wat vooral opvalt is het materiaal en de aanraking ervan. Zeer goed.

Zit perfect!

Fijne boxer, die goed zit. Levering is ook netjes op tijd zoals afgesproken. Ze boxer zou wel iets meer mogen ademen. Einde dag is hij behoorlijk warm.

Apart

Goedeavond. 23 juni is er 17 euro afgeschreven van mijn rekening. Ik dacht zelf dat het 10 euro per boxer was per maand dus day snap ik al niet helemaal. En nu heb ik tot op heden ook nog geen boxer ontvangen na de 23e. Kunt u mij verder helpen. Mvg stefan mooijenkind

Hele goede service

Heel fijn

Comfortabel en stijlvol voor de dag komen...

Deze boxers zitten heerlijk. Mijn Bjorn Borg's en Calvin Klein's liggen sindsdien te verstoffen. Leuke en unieke prints al zal de één natuurlijk meer in de smaak vallen dan de ander. Ach je hoeft je ze tenslotte niet over je hoofd te dragen en ook is er de mogelijkheid om voor de effen variant zonder printjes te kiezen. Enige verbeterpunt is op dit moment de slijtvastheid van de prints in de wasmachine (30 graden, zonder droger).

Zeer goed!!!

goeie pasvorm, zit lekker

Beste boxer tot nu toe!

Mijn proefboxer had een defect, maar On That Ass heeft me netjes een nieuwe toegestuurd. Zoals ik in me eerste review al zei zit de boxer echt top, vooral in de gym is deze heel fijn. Tot nu toe helemaal tevreden met het product!

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen