Reasonably happy

I received the first pants but noticed £9.99 was taken out my account a few days ago via paypal. can you tell me when I will receive my second pair of pants? The pair of pants I have are very good and comfortable, happy with buy. Kind Regards Calum

Prima product, prima service.

Erg tevreden met het product en de communicatie (heel duidelijk allemaal). Mij hebben jullie als klant

Ik had hem binnen de leveringstijd binnen gekregen en eigenlijk vrij snel na levering gepast en hij zat gewoon onwijs fijn

The shipmemt doesn't arrive

We payed but the product hasn't arrived

• Would you recommend us? No

Niet goed

Heb nog steeds niks ontvangen. Dus ervaring is niet goed.

Zit alsof ik ervoor geboren ben.

Het zit niet te strak, maar zeker niet losjes, het is ontzettend fijne stof en je vergeet volledig dat je hem aan hebt. Ik raad het zeker aan!

Fijne boxershort

Fijne boxershort

Super pasvorm

De test boxershort van On That Ass super snel ontvangen. Prima service. Ik hoop snel op snelle levering van de eerste officiële zending.

Vorsicht Abo-Falle !!!

Ich habe einen Code für eine kostenlose Boxershorts bekommen. Diesen habe ich eingelöst und die Boxershort auch erhalten. Nun hänge ich auf einmal, ohne das ich bewusst etwas abgeschlossen habe in einem Abo drin - bei welchem ich jeden Monat 10,99 € zahlen soll. Irgendwo im Kleingedruckten steht also, dass man kein Gratis-Produkt erhält sondern ein Abo abschließt. Das finde ich eine SAUERREI, absolut unverschämt. Nicht zu empfehlen - Finger Weg!!!!!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Wat zit het lekker

Eerste keer geprobeerd na advies van vrienden die dat ook hebben..gratis on that ass besteld en moet zeggen hij zat heel goed verbaasde mij zelf ik ga er dus nog 1 of 2 laten komen.maar ik ga ervan uit sat ze het zelfse zitten Groetjes davy

Fijne onderbroek

Het zit fijn en comfortabel

Fijne onderbroek

De onderbroek ziet lekker en ziet er leuk uit!

Zacht en mooi ondergoed

Voor mijn zoontje ( die is hooggevoelig) ideaal ondergoed. Het is zacht en naden zijn glad. Hopelijk komen er ook hempjes van.

Great boxers

Excellent material Perfect fit Very comfortable Cute colours combination I gave up my former US brand for On that ass..

zit fijn

leuke prints

Ben net lid dus 1 ontvangen maar nu al blij mee en zit top

Nog niks ontvangen?

Sorry maar heb nog geen boxershort ontvangen maat xxl

Echt leuk, nooit meer saai boxers!!

Echt leuk, nooit meer saai boxers!!

Leuke print, kwaliteit kan beter voor mij

Elastiek voor xxl erg strak en niet comfortabel, onderbroek rolt op onder aan de pijpen en de stof voelt wat stijf aan, misschien na een wasbeurt wat beter. Ik probeer nog eens een maatje groter misschien dat deze prettiger zit. Anders moet ik mijn abo al opzeggen

Zeer slecht, geen broek gezien

Na 2 weken nog geen onderbroek gezien. Zal wel onderbroeken lol zijn. Was de eerste en laatste bestelling.

Zit lekker

Perfect qua pasvorm

Mooie uitstraling perfecte pasvorm

Mooie strakke pasvorm met een mooie bobbel!

Goede ervaring

Tot op heden verloopt alles volgens afspraak! De producten voelen erg goed

De onderbroeken zitten heel lekker niet te los en het is goeie kwaliteit echt top

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen