Comfortable

Super easy to use and easy delivery

very good

good

Perfect fit and great designs

Colours are vibrant and the designs are clear. They fit very well and are comfortable to wear

Denk toch te strak

Na 1 keer wassen denk ik dat de boxer toch net te strak is...dus heb ik men maat aangepast...hopen dat de volgende dan maar netniet te groot is!!

Super bien élasticité parfait et tiens parfaitement au corps

Amazing!

Absolutely amazing!! Best boxers ever

Vive les couleurs

Motifs originaux et pleins de couleurs.

High quality

Brilliant i would totaly recommend good quality and cool designs

Precies zoals het product zich omschrijft en worden amper nat van het zweten, en rollen niet op.

Lekker bij het kruis

Hij zit fijn om m'n middel en houd het geslachtsdeel mooi bij elkaar.

Het voelt aan als een kwalitatief goede boxer.

De kwaliteit lijkt op dit moment hardstikke goed, evenals het zitcomfort van de boxer.

Mega tolles Design

Am besten gefällt mir das Design bei den Boxershorts. Endlich mal etwas ausgefallenes was gleichzeitig hochwertig aussieht.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zit als gegoten

Leuke speelse kleuren voor een stoere man

A voir dans le temps

Après avoir reçu le colis, je me suis empressé de le laver pour pouvoir le mettre et de le tester. Je dois avouer que la texture est agréable et les dessins et couleurs sont fun! Agréa a porté, je suis satisfait de mon choix! Maintenant il faut voir sur le long terme avec les autres produits, durant mon abonnement. J’espère que la qualité sera toujours présente.

Calidad y cuidado excelente

Tanto los boxers como el empaquetado de este, son increíbles, el envase personalizado, la pegatina, y por último los bóxers de una calidad tremenda, tanto el estampado como el material!

• ¿Nos recomendarías?

Zit goed

Ziet r goed uit ook

They are cute and fit well

They’re cute and they fit well but faded right away and I followed the care instructions. My husband loves them.

Kruipt omhoog

De onderbroek kruipt omhoog bij bewegen dat zit niet prettig

Goede ervaring

Ik ben tevreden met jullie productm zit heel fijn en komt aan in een makkelijke verpakking.

Prima pasvorm goede kwaliteit

Superblij met deze gave boxer

Supersnel nadat ik me had geregistreerd als lid kreeg ik de 1e boxer al in de brievenbus!wat n verassing want wat is hij mooi en met een perfecte pasvorm.

Agréable et confortable

Produit reçu au bout de 4 jours Produit très agréable à porté malgré les fortes températures du moment Très bonne coupe également Bravo

ON THAT ASS une deuxième peau

J'ai été de suite conquis par ce boxer, passionné de liberté j'ai revêtu une deuxième peau qui m'a accompagnée toute la journée sans entraver mes mouvements, en plus avec un look unique et vraiment original. J'ai décidé de poursuivre l'aventure et j'attends avec impatience de découvrir le suivant.

Snelle levering , goed pruduct qua materiaal

Heb de boxer binnen gekregen , aangetrokken zat goed later op de dag ging hij opkruipen en voelde bij ruim aan , wat bleek , maat L besteld , verpakking maat L in de verpakking boxer maat XL ! Is hier nog iets aan te doen ?? Voor de rest is een goed product !

tof ondergoed

Boxer onderbroek met uitstekende pasvorm en heerlijk materiaal, een aanrader.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen