Great Pants

Received within 3 days of signing up. Great pants, great colours and great fit. Would recommend.

Lekker flexibel

Ik denk een te kleine maat en zelfs dan zit het heerlijk

Very nice underwear, fine to wear, high quality brand ... it feels like your skin and so sometimes I don't feel that I'm wearing underwear.

Muy bueno

Muy confortable

• ¿Nos recomendarías?

Zeer fijne boxer

Echt een goede boxer je voelt hem niet terwel je hem aan hebt en super flexibel. En de eerste onderbroek die niet in je naad kruipt

Bonne Qualité

Sitôt sorti de ma Boite aux lettre, sitôt porté. Bon confort, mes parties ne sont pas compressées main bien maintenues. Mes copains sont jaloux...

Boxer au Top!!!

Un boxer qui déchire !!! En coton avec ces superbes imprimés !!! Je Kiffe grave !!! J'aimerai vraiment faire parti des abonnés qui auront la chance d'essayer les 3 mois de Boxer !!! Que le meilleur gagne !!!

Sitzt perfekt

Bis hier hin sehr gut.

Sehr gute Boxershorts

Gute Qualität, sitzt gut und ist angenehm zu Tragen. Ich freue mich schon auf die weiteren Boxershorts. :)

Zit lekker

Mijn eerste short. Wacht op de volgende nu

One word..ASStonishing!!

Cool, stylish and not boring like other brand...the right fit to go with that Ass of yours ;)

Dale Smith

On that ass boxer shorts are very comfortable indeed no getting court up on anything below Well worth getting Thank you so much Dale

Super comfortabel

Geen aanvullende info nodig

Passend voor een grote jongen

Toen ik mijn eerste ‘ON THAT ASS’ design mocht uitkiezen had ik het best moeilijk, de prints zijn echt fantastisch! Ik had ze al eerder gezien en heb eindelijk besloten om ook van deze gave designs gebruik te maken. Ik wilde eigenlijk nog een design kiezen maar ik mocht er helaas maar 1 kiezen en die was ook nog eens gratis. Ik wilde echt wel betalen voor die tweede!

Nichts zu mäckern

Top Qualität gutes Design und angenehm zu tragen

Gute Unterhose, schlechte Werbung

Bin mit Lieferzeitraum, Design, Passform und Bequemlichkeit sehr zufrieden ! Werde die Probenzeit verlängern und das Abo behalten! Aber, was mir nicht gefallen hat ist die irreführende Werbung. Ich hatte einen Gutschein Coupon über Sovendus, auf die Seite weitergeleitet, stand nur der Probegratismonat. Somit war der Gutschein überflüssig wenn es sowieso immer einen Gratismonat gibt. Es hieß der Gutschein ist nur für Neukunden, aber ich bin doch Neukunde. Schade. Ich freue mich jedenfalls auf weitere coole Designs.

Sehr gute Passform

Ich habe mir lange überlegt ob ich ein Abo mache ,ich hab nach langem hin und her ein Abo abgeschlossen und ich muss sagen ich bin bisher sehr zufrieden Passform sehr gut leiert nicht aus .und ich freue mich jetzt jeden monat auf eine neue ,ich kann sie nur jedem empfehlen

Very impressed

It fits perfectly. Material is really soft and stretches well.

De boxershorts zitten geweldig en zijn van top kwaliteit!

Boxershort heeft een perfecte pasvorm.

Son muy comodos

Marca muy original con diseños atrevidos. Producto de calidad y cómodo.

• ¿Nos recomendarías?

Very comfortable and good fit

The underwear is really good fit is great and the stretch is good and very comfortable to where cycling

Prima prijs-kwaliteitverhouding

Voor een tientje per maand is het best goede deal

De pasvorm is heel goed.

De kwaliteit is goed en hij zit als gegoten.

Leuke verrassing

Het pakketje ziet er al uitnodigend uit, leuk om uit te pakken en je te laten verrassen door de inhoud. De pasvorm is prima, ik kijk al uit naar de volgende onderbroek.

Les boxers sont trop beaux

J’ai réceptionné le boxer très rapidement et tout de suite je l’ai porté c’est un vrais plaisir et en plus il est super beaux

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen