De pasvorm is perfect!

De kwaliteit van de onderbroek is meteen goed te merken bij het aantrekken hiervan. De zachte onderbroek heeft de perfecte pasvorm voor een comfortabele ervaring. Zelfs tijdens het sporten blijft de onderbroek goed aangesloten zitten! In één woord, TOP!

Ze zittten fantastisch

Ze zitten zo goed zelfs 10x beter dan die van Terstal of wat dan ook

Het is hele goede kwaliteit en het dit heel lekker

Ik kreeg mijn boxershort snel binnen en ik ben heel tevreden over de kwaliteit en hoe hij zit

Just perfect

Fresh design & perfect fit

• Ci consiglieresti? Si

Zit lekker on that ass.

Past lekker zit geweldig

niet ontvangen

ik wacht nog steeds op mn onderbroek

Okay

Opzicht goede kwaliteit maar vind de prijs iets te veel voor wat je krijgt

Ragnar

Some of the best boxer shorts I have ever received and will be definitely getting more in the future

Meteen de beste onderbroek die ik heb gehad!

Mooi ontwerp, goeie kwaliteit en past perfect! Kortom dik tevreden! Kan niet wachten op mijn volgende!

Great underwear!

Great

Top pasvorm en top print

Geweldige pasvorm en een super print erop.

Snug as a bug

Beautiful design, comfortable fit what more can I say absolutely brilliant product. Have worn and washed them twice now and are perfect, no shrinking or fading. Highly recommended

Perfektion

Habe diese Unterhose für meinen Mann bestellt und er sowohl auch ich , sind begeistert. Eine der besten Unterhosen, die er je getragen hat. Perfekt , nicht zu lang nicht zu kurz , angemessene Länge , die zudem auch sehr bequem ist. Die Farbe ist sehr hochwertig bearbeitet, super schön. Einer unseren neuen Favoriten. Weiter so! Freuen uns auf weitere Unterhosen!

Helaas nog steeds niks ontvangen

Ik heb helemaal niks ontvangen,dus een beoordelingsgesprek over het product kan ik helaas niet geven

Zit als gegoten

Mooie short. Zit zalig!!

Prima verzorging

Prima pasvorm

Absolutely amazing

Brilliant from ordering to delivery my boyfriend loved them

Het zit als gegoten erg fijne stof beter dan katoen. Ik adviseer het in mijn omgeving door.

Zit prettig

De boxer zit goed alleen de rand krult snel om

Zit lekker en gemakkelijk in gebruik

Zit heerlijk en beter dan al het andere ondergoed dat ik heb gebruikt. Goeie kwaliteit voor een goedkope prijs. Verder is het design ook leuk en beter dan gewoon een standaard kleur

Super comfortabel en geleverd aan huis. Wat een luxe!

Super comfortabel en geleverd aan huis. Wat een luxe!

Goede kwaliteit en een waanzinnig mooi print

Ik ben super tevreden met deze prachtige boxershort. De stof voelt heerlijk aan en de print erop is waanzinnig mooi. Bij het aanpassen merkte ik dat het model klein valt en vrij strak zit dus ik heb voor de volgende zending een maatje groter gekozen. Bedankt voor deze mooie boxer en ik kijk nu al uit naar de volgende!

Echt top!

Pasmaat precies, prijs/kwaliteit verhouding is ook goed! Ik ben tevreden en zal iedere maand ze door de bus krijgen!

eindelijk een 3xl goede pasvorm.

lang gezocht naar een 3xl lekker zittende short maar nu gevonden. Prima kwaliteit ook nog.

Amazing

Amazing and comfy