Snelle levering. 1e levering was niet aangekomen. Na 7 dagen gebeld. Dag later al ontvangen

Shorts zitten prima.

Gute Verarbeitung, sehr gemütlich

Die Boxershort kam unkompliziert über den Briefkasten an, war zwar anfangs ganz schön stramm aber nach 2-3 Minuten super bequem. Die Verarbeitung ist top, ich bin gespannt ob auch langfristig der Eindruck bleibt (andere Marken sind auch bequem und verlieren nach 2-3 Wäschen ihre bequemlichkeit). Ich bin aber sehr optimistisch da auch die Nähte sehr gut verarbeitet sind :)

Best Ass I Ever Did See

Bought for my husband. Love the designs for the quality is amazing, they look and feel amazing. They’re really good quality material and fit hun really well. He said they’re the comfiest boxers he’s ever had. They wash and dry really well. Would like to be able to bulk buy rather than wait for a pair each month.

Geen Sterren

Helemaal niks ontvangen dus ook niet uit kunnen proberen

Ziet er fantastisch uit!

Zit lekker, ziet er leuk uit en handig dat er een per maand binnen komt.

I p v

Een zeer fijn zittende kwaliteit

Boxer

Taille trop petit donc pour un l il faut un xl mais très agréable au porte de très bonne qualité

Fallo en la talla

Impresionante calidad y buenísima, pero tallan grandes

Geniales

La verdad que son súper cómodos y tienen una muy buena calidad. Genial la idea de probarlos gratis porque han ganado un cliente conmigo.

Goedspul

Goede onderbroeken zitten erg prettig. En leuke kleuren.

Uitstekend!

Ik had de onderbroek direct aangetrokken, hij zat als gegoten! Zo lekker en zo lekker ruim ook! Totaal niet strak, direct mijn lievelingsonderbroek!

Fühlt sich sehr gut an!

Die Boxershorts sind wirklich sehr gut verarbeitet und tragen sich wirklich gut. Die sitzen perfekt!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel geleverd . Goede maat .

Dit is pas de eerste de ben benieuwd nq de volgend. Maar mijn vriend vind deze goed

Sehr gute Passform

Die Boxershorts sind von sehr guter Qualität

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Had geen betere pasvorm kunnen hebben. Top!

Het is altijd maar afwachten wat je als resultaat krijgt als je ondergoed online koopt. Deze overtrof al mijn verwachtingen ! Super leuk design en een geweldige pasvorm! Twijfel je nog? Ik zeg, DOEN! Je zal er zeker geen spijt van hebben!

Zitten goed en lekker

De onderbroek zit lekker en heeft een gave uitstraling

I will buy these again if they came in 4XL, they are wicked and handsome.

They give me a good buzz, it's that lovely fit.

Fantastic and comfortable

From ordering to delivery, it was quick and simple. The product itself is comfortable as well as supportive of the family jewels at the same time.

Espectaculares

Me encanta lo cómodos que son, y su elasticidad, perfectos de pierna con mucha calidad en sus materiales, un 10.

Bonito y buena calidad

De momento está todo bien

Very good

Nice and bright and a good fit like them

Bon concept et top qualité

Super coupe

Zit uitstekend

Mooi en goede pasvorm

Tolle Ware schnelle Lieferung

Tolle Ware, schnelle Lieferung

Top onderbroek

Wat een geweldige onderbroek.. goede kwaliteit en zit heerlijk... echt een aanrader... leuke print..

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen