Very comfortable boxers.

What interaction we have had has been very efficient and easy to follow.

Geweldige pasvorm

De kleur, maat, kwaliteit en pasvorm erg goed.

Excellent product, very comfortable

First class

Geweldig!

Ze zitten heerlijk. Snelle levering en mooi verpakt!

Boxer de très bonne qualité, reste à voir dans le temps

Avec ON THAT ASS c’est Noël tous les mois!

Super behagelige og god pasform fin størrelse.

Jeg er meget tilfreds med mine første ON THAT ASS underbukser. De er behageligt at have på, og kravler ikke op af benene. Jeg har dog ikke prøvet at vaske dem og se, hvordan de sidder endnu, da jeg kun lige modtog dem i går.

Goede kwaliteit onderbroek met een snelle levering!

Met de eerste onderbroek gratis was de keuze snel gemaakt om het toch maar eens te proberen. De onderbroek bevalt goed en is van hoogwaardige kwaliteit gemaakt. Ook fijn dat deze gewoon door de bus past en je dus niet thuis hoeft te blijven.

Gute Qualität!

Gute Qualität und Tragekomfort.

Problemlose, einfache Abwicklung. Gutes Angebot. Moderate Preise.

Mooie boxers, zitten goed!

Mooie boxers, zitten goed!

Top Boxershorts

Schnelle Lieferung. Sehr originelle Verpackung. Top Qualität.

Toppen! Sitter som gjutna

Snygga, verkar vara bra kvalitet, nya favoriten

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Happy

Mijn vriend is mega blij top kwaliteit kleur vast geweldig!

Topshorts

Simpel, snel geregeld. Zitten goed. Leuke designs.

Ein bisschen lang, aber gemütlich

Die Unterhose ist an sich echt cool, ist aber doch ein bisschen sehr lang. Sie ist fast so lang wie eine kurze Hose. Dafür ist sie sehr sehr gemütlich und hat einen echt cooles Design.

Geweldige onderbroek

Makkelijk en fijn. Zittende onderbroek

Geen, 1e onderbroek tot op vandaag nog niet ontvangen

Helaas nog niets ontvangen dus nog niets geprobeerd, het zou uiterlijk 22 mei geleverd zijn.

Top best boxer short

This will be your top best boxer in your wardrobe. Very comfortable and great quality.

Uitstekende boxershort ben benieuwd na een aantal wasbeurten.

Nice

Sitzt gut

Tragekomfort sehr gut, aber Lebensdauer noch nicht absehbar

Mein Freund sagt sie lässt sich sehr gut tragen! Der Bund sitzt, schneidet aber nicht ein. Die Lebensdauer muss noch auf langer Sicht getestet werden. Habe zunächst ein mal das Gratis Produkt genutzt, damit sie mein Freund testen kann, denn der Preis ist etwas hoch. Natürlich muss der Lieferpreis berücksichtigt werden, deswegen würden wir bevorzugen Doppelpacks bzw Multipacks z.B. 2x im Jahr zu bestellen.

Perfecto

Na lang twijfelen ivm hectische en slordige post bezorging hier (Spanje) heb ik toch besloten voor de proef boxer te gaan. Die kwam redelijk snel aan en is naar keuze besteld dus dat is altijd goed. Verder gewoon een Super vet concept! Voor die 10€ per maand een coole boxer en ze zitten heerlijk. Moet eerlijk zeggen dat ik nog wel benieuwd ben naar de kwaliteit naar een aantal keer wassen maar daar kan ik nu nog niks anders dan een 10 voor geven!

Brilliant

I took a chance on these boxers and was pleasantly suprised on how comfortable they are. I am now waiting for the next pair and the pair after that !

Het onder goed was en is nog steeds goed

Goed, en tevreden

Graafsebaan 135 A