Top boxershort

Fijne boxershort. Rekt niet uit na een poosje gedragen te hebben. Zeer tevreden, ik kijk uit naar de volgende!

Uitstekend binnen 3 dagen binnen

Hij zit perfect.

Alles wie ich es mir vorgestellt habe. Super

Ich bin sehr zufrieden. Die Muster und Farben sind sehr schön. Das Material ist super und die Passform ist auch super. Sie sitzt sehr angenehm.

geweldig

zit heerlijk, ziet er mooi uit. eerst dacht ik ik bestel er 1 en stop ik het maar ik vind het zo leuk dat ik me abbo hou.

Brilliant

Quick delivery. Great item

Top cadeau

Mijn broertje cadeau gedaan voor zijn verjaardag. Altijd moeilijk om iets origineels te vinden.. Hij was helemaal verrast! Mooie shorts en een fijne stof.

Zit goed

Eindelijk een boxer die geen schuur plekken achter laat

Perfecte pasvorm

Perfecte pasvorm.

Schnelle Lieferung, super gemütlich und mal nicht so langweilig!

prima kwaliteit

eerste bestelling kwam vlot en netjes verpakt, nu al een paar keer gedragen en gewassen, zit prima ook na een paar wasbeurten

Verassend en Uitstekende kwaliteit

Fijn draagcomfort. Leuke print. Juist de verassing maakt het zo leuk.

Zit fijn, helaas niet alle stiksels vast

De boxer zit lekker leuk motief helaas was er aan de voorzijde bij opening een rij stiksels los.

Na een slechte recentie kreeg ik snel contact met ON THAT ASS, en was mijn probleem opgelost. Verder is de klanten service ruk omdat ze binnen 4dagen reageren. Onderbroek is top

heerlijk

goede onderbroek die lekker zit.

Zit als gegoten

Nog nooit zulke goeie onderbroeken gehad.

Pasvorm goed, leuk design!!

De boxer zit heerlijk, is makkelijk te dragen en heeft een heerlijke stof. Na het wassen heeft de boxer zijn elasticiteit behouden, ook de kleur is perfect. Als vrouw ben ik dol op deze boxer de kruis zit niet vervelend en is prima onder de kleding te dragen.

Fijn

Heel fijn

Erg goed

Goede onderbroek

Super fijne lekker zittende en mooie onderbroeken! Echt een aanrader!

Prima boxershort goede pasvorm en kwaliteit

Topper

Zitten heerlijk

Goede kwaliteit en zit lekker

Goede stof, leuke print en goede kwaliteit

Verrassend goede pasvorm

De meeste boxers die ik koop zijn het net niet, daarom was ik blij dat ik deze gratis kon proberen. De pasvorm was verrassend goed, daar ben ik blij mee. De kwaliteit lijkt ook OK, maar daar kan ik natuurlijk pas over een poosje iets over zeggen. De afhandeling van het stopzetten van het abonnement was ook prima. Solide ervaring, maar niets dat er echt uit sprong om een 10 te rechtvaardigen.

Goede service en goede pasvorm

De service en levertijd zijn prima. De pasvorm van de boxer ook, al had de brede elastische band iets smaller gemogen. Alles bij elkaar dik tevreden!

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen