Super stoere en heerlijke passende short

Leuk design (ondanks de basic look), mooie en stevige band, fijne stof en perfecte pasvorm!

Goede service, snelle levering en goed zittende boxer.

Hij zit als gegoten

Goede pasvorm

Hij zit lekker top!!!

De kwaliteit is zo goed.

On that ass zit als gegoten

Mooie boxer fijn materiaal en zit onwijs heerlijk

Zit lekker op mijn billen

Lekkere stof en zelfs een maatje te groot zit hij heerlijk. De volgende wordt 1 maatje kleiner maar ik kijk er nu al naar uit

Perfecte pasvorm & geweldige beleving

Het bestellen en vooral ontvangen van je boxer is een leuke ervaring. De verpakking is al een leuke voorproef van de boxer en daardoor krijg je zin om hem uit te pakken en aan te trekken.

Prima vrijetijds onderbroek

Heb de gratis on that ass onderbroek getest tijdens een dag werken in een hete keuken. Die test is ie niet goed doorgekomen. Het product ademt onvoldoende. Als vrije tijds kleding stuk is het een prima product met goede pasvorm en leuke designs.

Zit prima, niet de beste

Ik vind hem prima, zit een beetje te strak rond het kruis. Björn Borg en Ten Cate (bamboo) zitten lekkerder. De stof is zachter. Ik weet niet hoe duurzaam hij is maar daar ben ik wel benieuwd naar. Mvg. JIm

Money well spent

The shorts arrive in a fabulous packaging, each with a special sticker and art included. The shorts have attractive artwork featured each month, and the material is breathable, comfort fit.

Oké

Ik heb hem inderdaad al aan gehad, eerste ervaring is goed. Maar ben benieuwd of dat ook nog zo is als ik hem een paar keer gewassen heb.

Het schuurt niet en hij zit heel comfortabel een goede aanrader voor mensen met gevoelige huid daar als ik

Great quality product

The product is of a very good quality. It fits as it should.

Zit supper lekker

Goed kwaliteit zitten heerlijk

Erg fijne, lekker zittende onderbroek!

Mijn eerste onderbroek is een aantal dagen terug door de bus gevallen. ON THAT ASS onderbroeken Zijn veruit de beste onderbroeken die ik ooit heb gedragen. Ze zijn zacht, zitten heerlijk en zien er ook nog eens goed uit. Zeker een aanrader!

Ik ben uitermate tevreden en ben blij verrast over de kwaliteit

Ik merkte al bij het uitpakken dat dit een bijzondere boxer was. Hij zit comfortabel en je voelt hem nauwelijks om mijn ass

Prima ga zo door

Top zeer goed

Heel tevreden in het algemeen. Alles duidelijk en nauskerig gevolgd Waarom 9 en geen 10? Ik zit vaak tussen L en XL voor de kleren, broek en ondergoed. Voor de veiligheid als eerste test heb ik de XL gekozen. De past’goed maar is ook limiet. Dus gelukkig nam ik XL. De maten zou beter gekaderd moet worden. Maar zoals ik het zei, zeer tevreden

Zitten perfect

Mooie en perfect zittende onderbroek, goede keuze!

Avontuurlijke fijn zittende ondergoed.

Heerlijk zittende ondergoed die goed aansluit. Leuke designs en heel kleurrijk.

Eindelijk de perfecte boxer

Dit os de 1e keer dat ik een boxershortbestel, uitpakt en aantrek die meteen overal perfect en heel mooi zit. Dus een tevreden klant hier aan de andere kant.

Prima, snel geleverd. Goede pasvorm

Prima, snel geleverd. Goede pasvorm

Szału nie ma dupy nie urywa

OGULNIE TO BARDZO WYGODNE FAJNE WYKOŃCZENIE POLECAM MOGLI BYSCIE WIĘCĘJ JASKRAWYCH CZĘŚCI I Z **** DE POLITIE TEŻ MOGĄ BYĆ MOGŁBYM CODZIENIE W NICH CHODZIĆ MAM JUŻ TRZY PARY POLECAM WSZYSTKIM BOKSERKI

• Poleciłbyś nas? Tak

Best ever.

Ik heb ze beide keurig en snel mogen ontvangen. Een fijn gevoel op de huid als je de onderbroek aantrekt. Blijven de hel dag goed zitten en in vorm. Aanrader, voor mij geen andere meer. Onder een patalon zijn ze onzichtbaar, geen randjes of omgekrulde pijpjes. Top product.

Graafsebaan 135 A

5248NL Rosmalen