Super lekker comfortabel

Super lekker comfortabel

Zeer prettig

Via internet besteld, idd direct aangetrokken

Nagenoeg perfect maar ruimte voor verbetering.

Perfecte fit en gevoel. In mijn werkveld sweet ik veel en dus ook daar beneden. Met deze onderbroek had ik daar 0 last van en voelde het dankzij de fit alsof ik nieteens ondergoed aanhad. Het enige verbeteringspuntje is dat als je een onderbroek met motief besteld het niet goed tegen uitrekken kan. Daarmee bedoel ik dat het motief heel erg uitrekt waardoor je de witte binnen laag ziet. Beetje jammer maar voor de rest awesome!

Wellicht de beste ooit ..

De shirt draagt heerlijk, goede pasvorm, stevig daar waar nodig en ziet er goed uit ! Enige puntje is het labeltje: als dat vervangen wordt door n print, dan is de boxer PERFECT !

past perfect

past goed om de kont

Goede kwaliteit en snelle bezorging

Mijn ervaring aan te bevelen

Mijn zoon is er erg blij mee snelle levering en prima boxershort!

Past goed en zit lekker.

Ik heb pas 1 boxer en deze is goed bevallen.

Onzekerheid

Mijn eerste boxer heb ik ontvangen (XL) Ik ben zelf 188cm en sport best veel, ik heb dus wat bredere benen dan gemiddeld. De boxer zit rekt best mee, maar de naad aan de onderkant is bij 1 stuk als los na 1 keer dragen. Ik weet dat XXL te groot is voor mij en ik hoop dat de volgende boxers beter gaan zitten

Geweldig product

Vlotte levering, geweldig product, mooie designs, goeie prijs en de eerste is gratis, wat wil je nog meer?

Zeer comfortabel

Hij zit erg comfortabel

Een boxershort met een goede pasvorm die er ook nog eens mooi uitziet!

Goede pasvorm Snelle levering Mooie uitstraling

Zit goed

De boxer heeft een leuke print en zit erg lekker.

goud

Na een aantal boxers te hebben gekocht, heb ik mij maar eens gewaagd aan die van jullie. Ik kan nog niet zeggen hoe ik ze over een kwart jaar vind, maar voor nu ben ik heel erg tevreden.

Niks ontvangen

Beste, ik heb niks ontvangen

hij was niet goed

niet goooooed

Zit echt goed

Ik dacht in eerste instantie een abonnement op een boxershort... Echt... Ga ik dat doen... Maar hey het is eigelijk best een goed idee en de genen die ik heb gehad zit nog een top ook. Maar waarom heb ik geen 5 sterren gegeven dan zou je denken nou das eigelijk alleen maar omdat je er maar 1 krijgt en je geen lossen setje van eenmalig 3st of 5st ofzo kan bestellen. Als je een 2 de abonnee aangaat krijg je deze ook pas een maand later.

Super product

Een hele fijne onderbroek. Zit heel comfortabel is rekbaar en ziet er fraai uit. Ik ben zeer tevreden

Zit perfect

Zit goed en leuke print

Snel geleverd leuke print

Net nieuw lid Eerste ervaring is prima!!

Gewoon goed

Fijne boxer, maar past zoals verwacht, leuke print.

Geweldig kwaliteit

Erg goeie kwaliteit, zelfs die van puma is niet eens zo goed als deze van On that ass, ben zeer blij met mn abonnement!!

Top!!!

Past perfect, en een goeie stof.

Een geweldige onderbroek met uitstekende pasvorm.

Zie boven

Graafsebaan 135 A